De Baat (2e)

De ChristenUnie-Promotiebus in De Ronde Venen


Geplaatst op: 28 januari 2011

Over een aantal weken is het weer zover; verkiezingen voor de Provinciale Staten. De kandidaten van de provinciale ChristenUnie maken daarom een regiotour langs alle gemeentes in de provincie Utrecht. De aftrap is op DV zaterdag 5 februari in onze gemeente De Ronde Venen.

Provincies hebben een regierol en houden een belangrijke functie. Zij brengen samenhang tussen landbouw, stedelijke ontwikkeling, natuurbeheer, energie, en de aanleg van (vaar)wegen. Regionale verscheidenheid geeft kleur aan ons land. We willen een leefbaar, bereikbaar en veilig Nederland; ook in onze regio!

Hoe belangrijk dit is zien wij in ons deel van de provincie als er gewerkt wordt aan veilige wegen; rotondes en doorgetrokken lijnen op de provinciale wegen. Ook denken we aan de overeenkomst die werd gesloten in de polder Groot Wilnis-Vinkeveen voor natuurbeheer. Hoe er soms met de provincie gestreden moet worden over de indeling van groene gebieden, bijvoorbeeld Marickenland en Groot Mijdrecht Noord.

Naast al die taken hebben de provinciale staten ook nog een andere zeer belangrijke taak. Zij kiezen namelijk de leden van de Eerste Kamer. Met uw stem voor de staten, stemt u indirect ook voor de Eerste Kamer. Uw stem telt dus dubbel. Een reden temeer om aandacht te geven aan deze verkiezingen en om te gaan stemmen.

Zaterdag 5 februari zijn de Provinciale ChristenUnie kandidaten met de ChristenUnie-Promotiebus om 10.00 uur in De Ronde Venen; op het parkeerterrein bij de Lindeboom.
Hier kunt u met hen en de leden van de plaatselijke kiesvereniging communiceren over hun ideeën; over hun speerpunten in het provinciale beleid.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De ChristenUnie-Promotiebus in De Ronde Venen

Over een aantal weken is het weer zover; verkiezingen voor de Provinciale Staten. De kandidaten van de provinciale ChristenUnie maken daarom een regiotour langs alle gemeentes in de provincie Utrecht. De aftrap is op DV zaterdag 5 februari in onze gemeente De Ronde Venen. Provincies hebben een regierol en houden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: