Uitreiking Kia Picanto Bloemenzegelactie Aalsmeer


Geplaatst op: 27 januari 2011

Woensdagavond was bij Van Kouwen in Aalsmeer de prijsuitreiking van de Bloemenzegelactie Aalsmeer 2010.

De aangesloten winkeliers in Aalsmeer geven al 57 jaar lang bloemenzegels uit bij een aankoop in hun winkel. Dit jaar deed Van Kouwen Aalsmeer voor de eerste keer hieraan mee en zorgde voor een spectaculaire hoofdprijs: een nieuwe Kia Picanto. Alle 27 prijswinnaars waren woensdag uitgenodigd bij Van Kouwen Aalsmeer waar de burgemeester van Aalsmeer, de heer Pieter Litjens, op een leuke wijze alle prijzen mocht uitreiken. De winkeliers hadden diverse prijzen beschikbaar gesteld, variërend van tegoedbonnen, een mooi horloge, een compleet servies tot bloemenbonnen en beautypakketten. De hoofdprijs, de nieuwe Kia Picanto, werd gewonnen door een zeer gelukkige Marco en Claudia de Boer uit Kudelstaart.

Volgend jaar valt er weer een auto te winnen namelijk een nieuwe Opel Corsa! Ook weer beschikbaar gesteld door Van Kouwen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Uitreiking Kia Picanto Bloemenzegelactie Aalsmeer

Woensdagavond was bij Van Kouwen in Aalsmeer de prijsuitreiking van de Bloemenzegelactie Aalsmeer 2010. De aangesloten winkeliers in Aalsmeer geven al 57 jaar lang bloemenzegels uit bij een aankoop in hun winkel. Dit jaar deed Van Kouwen Aalsmeer voor de eerste keer hieraan mee en zorgde voor een spectaculaire hoofdprijs: … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: