Karwei

Drie bekeuringen op één dag


Geplaatst op: 26 januari 2011

Vinkeveen/Breukelen - Een automobilist kreeg in de nacht van dinsdag 25 op woensdag 26 januari maar liefst drie bekeuringen.

Rond 01.20 uur zag een agent dat een automobilist op de Provincialeweg N201 over het fietspad reed. De agent controleerde de automobilist, een 30-jarige man uit Den Haag. Daarbij bleek dat de man zijn rijbewijs al in 2009 was verloren en met een vermissing van zijn rijbewijs reed. Hij kreeg daarvoor en voor het over het fietspad rijden een bekeuring.

De Hagenaar reed verder en de agent besloot gezien het vertoonde rijgedrag van de man nog even achter hem aan te rijden. Daarbij zag hij dat de Hagenaar over de A2 in de richting van Utrecht met een snelheid van ruim 140 km/u reed, terwijl daar een maximumsnelheid van 100 km/u geldt. De Hagenaar werd weer aan de kant gezet en kreeg zijn derde bekeuring.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Drie bekeuringen op één dag

Vinkeveen/Breukelen - Een automobilist kreeg in de nacht van dinsdag 25 op woensdag 26 januari maar liefst drie bekeuringen.Rond 01.20 uur zag een agent dat een automobilist op de Provincialeweg N201 over het fietspad reed. De agent controleerde de automobilist, een 30-jarige man uit Den Haag. Daarbij bleek dat de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: