Sportinstuif Veenland 4-12 jarigen in de Willisstee


Geplaatst op: 26 januari 2011

In de voorjaarsvakantie organiseert de gymnastiekafdeling van sportvereniging Veenland voor de 3e keer een sport instuif voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Na dit 2 jaar met succes te hebben georganiseerd zijn ook dit jaar weer de koppen bij elkaar gestoken en is er weer een leuke middag in elkaar gezet. De opzet is iets gewijzigd ten opzichte van vorige jaren, maar dat de kinderen er weer veel plezier kunnen beleven staat vast. De instuif begint om 14.00 uur en is om 16.00 uur afgelopen. In de zalen staan diverse spelletjes en activiteiten klaar waar de kinderen aan kunnen deelnemen. Bij iedere activiteit staat ook een begeleider van de gymvereniging. Deelname hieraan bedraagt € 2,50 per deelnemer. Dit alles vindt plaats in De Willisstee in Wilnis.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sportinstuif Veenland 4-12 jarigen in de Willisstee

In de voorjaarsvakantie organiseert de gymnastiekafdeling van sportvereniging Veenland voor de 3e keer een sport instuif voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Na dit 2 jaar met succes te hebben georganiseerd zijn ook dit jaar weer de koppen bij elkaar gestoken en is er weer een leuke middag in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: