Zuwe Zorg helpt verlies dierbare te verwerken


Geplaatst op: 25 januari 2011

Op donderdag 10 maart start in Wilnis de gespreksgroep ‘Omgaan met rouw' van Zuwe Zorg. Onder leiding van een ervaren wijkverpleegkundige kunnen lotgenoten in groepsverband het verlies van een dierbare met elkaar proberen te verwerken. Ook gedachten en gevoelens die gevoed worden door levensovertuiging kunnen hierbij belangrijk zijn.

Praten over het verlies van een dierbare met familie of vrienden helpt vaak maar een beetje. Voor mensen die dit nooit is overkomen is het vaak moeilijk te begrijpen hoe iemand zich dan voelt. Emoties wisselen elkaar voortdurend af en praten met directe lotgenoten kan dan helpen.

Informatie en aanmelden
De gespreksgroep start op donderdag 10 maart en bestaat uit zes bijeenkomsten van 19.30 - 21.30 uur. Vooraf vinden er intakegesprekken plaats. Het is daarom belangrijk tijdig aan te melden. De locatie is het buurthuis van het Johannes Hospitium De Ronde Venen, Vossestraat 2, 3648 HM in Wilnis. De kosten bedragen € 65,00 per persoon. Sommige zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte van) het cursusbedrag; dit staat vermeld in de polisvoorwaarden.

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden kijken op www.zuwezorg.nl/cursussen. Aanmelden kan via de website of via de Zuwe Informatielijn, T 0900 - 235 98 93 (€ 0,10 per minuut, bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00) of E informatie@zuwezorg.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zuwe Zorg helpt verlies dierbare te verwerken

Op donderdag 10 maart start in Wilnis de gespreksgroep ‘Omgaan met rouw' van Zuwe Zorg. Onder leiding van een ervaren wijkverpleegkundige kunnen lotgenoten in groepsverband het verlies van een dierbare met elkaar proberen te verwerken. Ook gedachten en gevoelens die gevoed worden door levensovertuiging kunnen hierbij belangrijk zijn. Praten over … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: