Profile Tyrecenter geeft ook dit jaar ‘Money Back’


Geplaatst op: 25 januari 2011

De ‘Money Back’ actie van Profile Tyrecenter gaat verder in een compleet nieuwe uitstraling. De Hyperspecialist geeft een vervolg aan de succesvolle actie vanwege het enthousiasme en de grote waardering van de klanten voor ‘Money Back’. Elke maand ontvangt een particuliere rijder het volledige factuurbedrag terug en een leaserijder wint een vakantie cadeaubon ter waarde van 350 euro.

Met ‘Money Back’ 2011 rolt het geld letterlijk naar de klanten van Profile Tyrecenter toe. Harm Nieboer, Directeur Retail van Profile Tyrecenter Nederland: “De ’Money Back’ actie is een blijk van waardering naar onze klanten toe. Dat onze klanten dat waarderen blijkt uit de massale deelname in 2010. Ruim 40.000 klanten vulden het online actieformulier in! Daarom hebben we besloten om deze actie in een nieuw jasje te steken en te verlengen tot en met 31 december 2011.”

Inschrijven
Klanten van Profile Tyrecenter kunnen zich inschrijven om kans te maken op de maandprijzen via www.profile.nl/moneyback. Elke maand worden twee winnaars bekendgemaakt: een particuliere rijder verdient zijn volledige factuurbedrag terug en een leaserijder die een vakantie cadeaubon ter waarde van 350 euro ontvangt. Alle inschrijvers krijgen in elk geval een troostprijs in de vorm van een gratis CarCheck of 50% korting op een APK.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Profile Tyrecenter

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Profile Tyrecenter geeft ook dit jaar ‘Money Back’

De ‘Money Back’ actie van Profile Tyrecenter gaat verder in een compleet nieuwe uitstraling. De Hyperspecialist geeft een vervolg aan de succesvolle actie vanwege het enthousiasme en de grote waardering van de klanten voor ‘Money Back’. Elke maand ontvangt een particuliere rijder het volledige factuurbedrag terug en een leaserijder wint … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: