De Baat (2e)

Inschrijving carnavalsoptocht Kudelstaart


Geplaatst op: 25 januari 2011

Kudelstaart - Van 4 tot en met 8 maart 2011 is het weer carnaval in Kudelstaart. Nu al is carnavalsvereniging De Pretpeurders volop in de weer met de voorbereidingen, bijvoorbeeld voor de optocht door ‘Poelgilderdam' op zondag 6 maart. Deelnemers kunnen zich nog tot eind februari inschrijven.

Prins Kees de Eerste en zijn Raad van Elf roepen een ieder op om van deze mogelijkheid tot inschrijving gebruik te maken. Om de optocht voor iedereen tot een feest te maken, geldt een aantal eisen voor de deelnemers. Eén hiervan is verplichte inschrijving vooraf, met opgave van contactpersoon en telefoonnummer, aantal deelnemers, namen van de deelnemers en naam van de bestuurder van de wagen. De inschrijving dient vóór 26 februari binnen te zijn, wie zich daarbuiten aanmeldt moet helaas worden uitgesloten van deelname.

De Pretpeurders willen er, in overleg met de gemeentelijke instanties, een waar carnavalsfeest van maken. Dit betekent ook dat alle deelnemende wagens binnen het thema moeten passen: Het is echt waar: Poelgilderdam is 44 jaar. In de weken voor het carnaval zal de organisatie een bezoekje brengen aan de deelnemers om te kijken of de wagens voldoen aan de voorschriften op het gebied van thema en veiligheid. Deze voorschriften worden na inschrijving verstrekt. Inschrijven kan per e-mail bij het secretariaat van De Pretpeurders: secretariaat@pretpeurders.nl, of schriftelijk naar Duikerstraat 15, 1432 JW Aalsmeer t.a.v. Martijn Weering.

Kinderoptocht
Een dag voor de ‘grote optocht' zal ook weer een kinderoptocht door Kudelstaart plaatsvinden. Onder aanvoering van de jeugdprins en -prinses trekken De Pretpeurders met hopelijk veel Kudelstaartse jeugd door de straten voor een vrolijke tocht. Inschrijving hiervoor is niet verplicht, maar de Raad van Elf raadt de jeugd wel aan vast aan de slag te gaan met het vervaardigen van pakken, versieren van fietsen en bouwen van wagens. De kinderoptocht wordt gehouden op zaterdag 5 maart. Na afloop vindt in het Dorpshuis het kindercarnaval plaats.
Voor meer informatie over het volledige programma tijdens carnaval: www.pretpeurders.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inschrijving carnavalsoptocht Kudelstaart

Kudelstaart - Van 4 tot en met 8 maart 2011 is het weer carnaval in Kudelstaart. Nu al is carnavalsvereniging De Pretpeurders volop in de weer met de voorbereidingen, bijvoorbeeld voor de optocht door ‘Poelgilderdam' op zondag 6 maart. Deelnemers kunnen zich nog tot eind februari inschrijven. Prins Kees de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: