001 -Family

Aalsmeer eerste gemeente met officiële Hyvespagina


Geplaatst op: 25 januari 2011

Per 1 december is de officiële Hyves pagina van de Gemeente Aalsmeer in de lucht. Aalsmeer is daarmee de eerste gemeente die, in samenwerking met Hyves, een dergelijke pagina heeft ontwikkeld. Op de Hyve profileert en onderscheidt Aalsmeer zich als werkgever, het is een manier om op een interactieve manier met potentiële werknemers in contact te komen. Met de pagina hoopt Aalsmeer een grote schare "vrienden" te krijgen die regelmatig de pagina bezoeken.

Bovendien kan Aalsmeer gebruikmaken van het uitgebreide netwerk van Hyves om relevante vacatures onder de aandacht van potentiële kandidaten te brengen. De Hyve maakt het mogelijk kandidaten actief te benaderen dit in tegenstelling tot het werven via vacaturesites.

Hyves als werving tool
Er zijn meer organisaties die Hyves inzetten als werving- en selectie instrument. Aalsmeer is de eerste gemeente die Hyves inzet als arbeidsmarktcommunicatietool. Voor Hyves is het interessant om te onderzoeken of het voor een gemeente ook interessant is om een officiële Hyves pagina te hebben. De Hyve is een pilotproject voor een jaar, dat eventueel verlengd kan worden.

Inhoud van de Aalsmeerse Hyves pagina
De Aalsmeerse Hyves pagina ziet er in eerste instantie net zo uit als andere Hyves. Er wordt een sfeerimpressie gegeven van Aalsmeer, van het werken bij Aalsmeer en er zijn links met de website van Aalsmeer. Ook wordt elke week een blog van de burgemeester geplaatst. De vacatures worden getoond, maar het leukste is dat acht Aalsmeerse collega's zich voorstellen. Zij vertellen iets over hun werk, hun achtergrond en hun carrière. Dat geeft met recht een kijkje in de keuken van de Gemeente Aalsmeer. De hyves profielpagina van Aalsmeer is via deze link te bezoeken: http://gemeenteaalsmeer.hyves.nl/

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aalsmeer eerste gemeente met officiële Hyvespagina

Per 1 december is de officiële Hyves pagina van de Gemeente Aalsmeer in de lucht. Aalsmeer is daarmee de eerste gemeente die, in samenwerking met Hyves, een dergelijke pagina heeft ontwikkeld. Op de Hyve profileert en onderscheidt Aalsmeer zich als werkgever, het is een manier om op een interactieve manier … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: