Machineweg Aalsmeer tijdelijk afgesloten wegens reparaties


Geplaatst op: 25 januari 2011

De Machineweg tussen Oosteinderweg en Aalsmeerderweg wordt gerepareerd. De asfaltreparaties zijn nodig in verband met diverse schades aan het asfalt en is onderdeel van het reguliere onderhoud dat de gemeente Aalsmeer aan haar wegen verricht. De inrichting van de straat wordt niet veranderd.

De werkzaamheden beginnen op maandag 31 januari en duren tot en met 7 februari.

In de week van 31 januari tot en met vrijdag 4 februari is de Machineweg van de Oosteinderweg naar de Aalsmeerderweg afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Burgemeester Kasteleinweg(N201), Zwarteweg en Middenweg. Het verkeer in de andere richting kan nog wel gebruik maken van de Machineweg. Het is in die tijd verboden om auto's te parkeren op de Machineweg.

Op maandag 7 februari wordt de Machineweg tussen de Oosteinderweg en de Aalsmeerderweg geheel afgesloten. Op deze dag wordt de deklaag van het asfalt aangebracht. Vanaf dinsdag 8 februari is de Machineweg weer open voor alle verkeer. Het is op maandag 7 februari verboden om auto's te parkeren op de Machineweg. Het verkeer wordt ook nu omgeleid via de Burgemeester Kasteleinweg(N201), Zwarteweg en Middenweg.

Het fiets- en voetgangersverkeer kan gedurende de uitvoering van het werk wel gebruik blijven maken van de weg.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H. van Kernebeek van het cluster beheer telefoon 387 575 of per email info@aalsmeer.nl tav de heer van Kernebeek.

Er is overleg geweest met de bedrijven in de omgeving en de bewoners krijgen een bewonersbrief.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Machineweg Aalsmeer tijdelijk afgesloten wegens reparaties

De Machineweg tussen Oosteinderweg en Aalsmeerderweg wordt gerepareerd. De asfaltreparaties zijn nodig in verband met diverse schades aan het asfalt en is onderdeel van het reguliere onderhoud dat de gemeente Aalsmeer aan haar wegen verricht. De inrichting van de straat wordt niet veranderd. De werkzaamheden beginnen op maandag 31 januari … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: