Ontknoping Bedrijfscompetitie nadert


Geplaatst op: 25 januari 2011

Mijdrecht - Op vrijdag 21 januari werd de vierde wedstrijddag van de bedrijfscompetitie gespeeld in tennishal De Ronde Venen. Tijdens deze wedstrijddag speelden de teams van Sigma Coatings en Wichers Sport Consultancy & Events tegen elkaar. Een uur later ging de ontmoeting tussen Rabobank Rijn en Veenstromen en Van Walraven van start.

Sigma Coatings - Wichers Sport Consultancy & Events

Op papier waren dit de nummer 4 en nummer 1 die het tegen elkaar op moesten nemen. De vorige ontmoeting tussen deze 2 teams eindigde in een gelijkspel waarbij beide teams 2 wedstrijden wonnen.
De 1e 2 wedstrijden gingen helemaal gelijk op waarbij Sigma Coatings in beide partijen nog voor heeft gestaan. Na een spannende eindfase was het toch het team van Wichers Sport Consultancy & Events die aan het langste eind trok. Het 1e uur werd afgesloten met 7-5 en 9-6.
Ondanks deze deceptie voor het team van Sigma Coatings gingen ze vol goede moed van start in het 2e uur spelen waarbij van tegenstanders gewisseld werd. Al snel bleek dat het team van Sigma Coatings te veel energie was kwijtgeraakt in het vorige uur. Het werd 13-3 en 13-7 waardoor Wichers Sport Consultancy & Events zijn 1e plaats op de ranglijst met 4 gewonnen wedstrijden verstevigde.

Rabobank Rijn en Veenstromen - Van Walraven

Rabobank nummer 2 op de ranglijst moest het opnemen tegen de nummer 3: Van Walraven. Beide teams zitten nog volop in de strijd om de bedrijfscompetitie te winnen. Er stond dus vandaag voor beide teams veel op het spel. Eerder dit seizoen bleef de ontmoetingen tussen beide teams in evenwicht.

Na een uur spelen kwam het team van de Rabobank met twee overtuigend gewonnen partijen van de baan. Het 2e uur ging het team van Van Walraven een stuk beter van start. In de beide wedstrijden namen ze een voorsprong van 4-0 . Ondanks deze sterke start werden beiden wedstrijden alsnog gewonnen door de Rabobank. 1 van de 2 wedstrijden werd met 9-8 gewonnen waardoor het team van Van Walraven alsnog een punt overhoudt aan de ontmoeting met de Rabobank.

De volgende speeldag staat gepland op 18 februari waarbij Van Walraven het opneemt tegen Wichers Sport Consultancy & Events en het team van Sigma Coating aan de bak moeten tegen de Rabobank.
Dit zullen wederom spannende ontmoetingen gaan worden.

Wilt u één van deze bedrijven aanmoedigen of bekende deelnemers steunen, kom dan naar de tennishal De Ronde Venen aan de Dr. J v. der Haarlaan 3.

Tennishal De Ronde Venen
Doctor J. van der Haarlaan 3
3641 JW Mijdrecht
0297-285636 of events@TennishalDeRondeVenen.nl
www.tennishalderondevenen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ontknoping Bedrijfscompetitie nadert

Mijdrecht - Op vrijdag 21 januari werd de vierde wedstrijddag van de bedrijfscompetitie gespeeld in tennishal De Ronde Venen. Tijdens deze wedstrijddag speelden de teams van Sigma Coatings en Wichers Sport Consultancy & Events tegen elkaar. Een uur later ging de ontmoeting tussen Rabobank Rijn en Veenstromen en Van Walraven … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: