DJ-contest in JC Allround


Geplaatst op: 25 januari 2011


Op vrijdag 25 februari starten we in JC Allround weer met de feesten voor 12 t/m 15 jaar! Deze feesten gaan we maandelijks organiseren, elke 4e vrijdag van de maand.

Tijdens dit eerste feest beginnen we gelijk goed met een DJ-contest. We zoeken namelijk dj's die maandelijks op deze feesten willen komen draaien.
Iedereen vanaf 14 jaar mag meedoen. In totaal kunnen er 6 dj's meedoen. Je krijgt 20-30 minuten om te draaien (afhankelijk van het aantal dj's). Qua apparatuur is alles mogelijk. Dus draaien met cd's, platen, computer enz. Er is een professionele jury aanwezig en ook het publiek mag stemmen. Je kunt verschillende prijzen winnen, maar het belangrijkste is dat de dj die als winnaar wordt gekozen, de vaste dj van deze avond wordt! De dj's draaien tot 23.00 uur. Om 23.30 uur maken we de winnaar bekend.
Je kunt je tot en met 18 februari aanmelden voor de contest bij Wesley of Jack van den Tempel. Je doet dat door te mailen naar: tempel5@hotmail.com of ted_argon@hotmail.com.

Allround Dance Party
Voor 12 t/m 15 jaar
20.30-01.00 uur
Entree: 4 euro
JC Allround, Rondweg 1a Mijdrecht
http://allround.hyves.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

DJ-contest in JC Allround

Op vrijdag 25 februari starten we in JC Allround weer met de feesten voor 12 t/m 15 jaar! Deze feesten gaan we maandelijks organiseren, elke 4e vrijdag van de maand. Tijdens dit eerste feest beginnen we gelijk goed met een DJ-contest. We zoeken namelijk dj's die maandelijks op deze feesten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: