Karwei

C1000 Wilnis met klanten naar de vrienden van Amstel LIVE!


Geplaatst op: 27 januari 2011

Wilnis - 30 gelukkige klanten van C1000 De Ronde Venen in Wilnis hebben in Ahoy in Rotterdam De Vrienden van Amstel LIVE! bijgewoond. Zij wonnen kaartjes voor het muziekevenement door mee te doen aan een actie van de supermarkt. Bij aankoop van een krat Amstel ontvingen klanten de afgelopen weken een kanskaart. Door deze in te vullen maakten zij kans op kaarten voor het muziekspektakel. Maar liefst 30 gelukkige winnaars gingen er met de kaarten vandoor en beleefden een onvergetelijke avond.

Topartiesten als Guus Meeuwis, BLØF, Within Temptation, 3JS, Acda en de Munnik, Alain Clark, Frank Boeijen, Laura Jansen en DI-RECT maakten er een spectaculaire show van. De avond werd gepresenteerd door Xander de Buisonjé.

De bedrijfsleiding van C1000 De Ronde Venen in Wilnis, kijken terug op een fantastische avond: "Het is heel mooi dat we onze klanten op deze manier in het zonnetje hebben kunnen zetten. De sfeer zat er al goed in in de bus op weg naar Rotterdam. Toen er opeens een persoonlijke videoboodschap van Xander de Buisonjé op het scherm verscheen kon de avond helemaal niet meer stuk. Iedereen heeft genoten van het concert, het dak ging er af!"

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

C1000 Wilnis met klanten naar de vrienden van Amstel LIVE!

Wilnis - 30 gelukkige klanten van C1000 De Ronde Venen in Wilnis hebben in Ahoy in Rotterdam De Vrienden van Amstel LIVE! bijgewoond. Zij wonnen kaartjes voor het muziekevenement door mee te doen aan een actie van de supermarkt. Bij aankoop van een krat Amstel ontvingen klanten de afgelopen weken … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: