Al wandelend het voorjaar tegemoet


Geplaatst op: 24 januari 2011

Het voorjaar gaat zeer binnenkort weer lonken en wat is er dan heerlijker om buiten sportief bezig te zijn en tegelijkertijd te genieten van de ontluikende natuur.
Op 5 april start de Stichting Spel en Sport 55 plus wederom met het onderdeel Sportief Wandelen.

Dit sportief wandelen is meer dan een stukje wandelen. Een training sportief wandelen staat borg voor een gevarieerde en verantwoorde opbouw van uithoudingsvermogen en techniek. Ook coördinatie en lenigheid komen aan bod.
Het trainen met elkaar is niet alleen heel gezellig maar ook een stimulans om de conditie te verbeteren. Bovendien bent u lekker buiten en ziet u nog eens wat van de mooie plekjes in onze gemeente.

De begeleiding van de sportieve wandelaars bestaat uit ervaren en gediplomeerde docenten, die erop toezien dat de krachten goed worden verdeeld en dat de groep gedurende het uur sporten optimaal geniet.

Het is nog geen april maar de Stichting geeft nu reeds aan dat er in de groep nog nieuwe deelnemers geplaatst kunnen worden.

Geef uw goede voornemens voor dit nieuwe jaar nog eens een extra dimensie en meldt u aan bij de Stichting om gedurende de zomer ( 5 april t/m 27 september) aan dit evenement mee te doen. Vanaf 5 april start de groep elke dinsdagavond om 19.00 uur vanaf de Willisstee aan de Pieter Joostenlaan.

Aanmelding kan geschieden via e-mail bebu@spelensport55plus.nl of telefoon 0621918353.

Kijkt u ook op website www.spelensport55plus.nl
Wij verwelkomen u graag!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Al wandelend het voorjaar tegemoet

Het voorjaar gaat zeer binnenkort weer lonken en wat is er dan heerlijker om buiten sportief bezig te zijn en tegelijkertijd te genieten van de ontluikende natuur.Op 5 april start de Stichting Spel en Sport 55 plus wederom met het onderdeel Sportief Wandelen. Dit sportief wandelen is meer dan een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: