Inloopweek de Vuurvogel Uithoorn een succes


Geplaatst op: 24 januari 2011

Maandagmorgen 17 januari om 8.00 uur gingen de deuren open. Kinderen en ouders stroomden de school in en het was gezellig op de gang.

Leerkrachten verwelkomden de leerlingen en ouders en gezamenlijk gingen ze de klas in. Ouders de klas in? Moeten ouders ook naar school? Jazeker, de ouders van de Vuurvogel woonden de lessen van hun kinderen bij en beleefden fijne momenten op school.
Elke dag konden ouders zich inschrijven voor taal-, reken- en andere lessen en daar werd goed gebuik van gemaakt. Elke morgen en middag waren er ouders in school en keken naar de lessen, maar we zagen ook ouders aan het werk! Interviews werden gehouden, woordenschat en rekenvaardigheden van de ouders werden ingezet en bij de kleuters deden de ouders mee in de kring. Tot groot plezier deden de ouders ook mee aan de gymlessen.
Al met al een inspirerende, plezierige en succesvolle week en we bedanken alle ouders, kinderen en teamleden voor hun inzet.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inloopweek de Vuurvogel Uithoorn een succes

Maandagmorgen 17 januari om 8.00 uur gingen de deuren open. Kinderen en ouders stroomden de school in en het was gezellig op de gang. Leerkrachten verwelkomden de leerlingen en ouders en gezamenlijk gingen ze de klas in. Ouders de klas in? Moeten ouders ook naar school? Jazeker, de ouders van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: