001 - Escaperoom aglemeen

Snerttoernooi TV Wilnis


Geplaatst op: 24 januari 2011

Afgelopen zondag 23 januari 2011 was het weer tijd voor het snerttoernooi bij Tennisvereniging Wilnis. Het snerttoernooi vindt ieder jaar plaats in Wilnis, maar is een uitwisseling tussen de tennisverenigingen Mijdrecht, Ronde Venen, Kamerik en Wilnis.
De hele dag worden er wedstrijden gespeeld en tussendoor worden de deelnemers (en toeschouwers) verwend met een lunch met onder andere heerlijke snert!
Het was even spannend of het toernooi doorgang kon vinden door het wisselende weer, maar uiteindelijk heeft iedereen zijn of haar partijen kunnen spelen. Met hier en daar een spatje regen waren de verenigingen met genoeg mensen gekomen om de hele dag te kunnen tennissen. Er werden partijen van drie kwartier gespeeld en de behaalde games werden opgeteld. Aan het eind van de dag werd bekend gemaakt dat de leden van Tennisvereniging de Ronde Vener hadden gewonnen met 185 games! 2e was TV Mijdrecht, 3e TV Wilnis en als laatst, maar zeker niet als minst was TV Kamerik 4e geworden. Bij veel partijen ging het erg gelijk op, maar uiteindelijk kan er maar een winnen.
Al met al was het een gezellige dag en daarom zal het toernooi volgend jaar ook zeker niet ontbreken!

Tennisvereniging Wilnis staat ondertussen niet stil. De wintercompetitie is begonnen, er zijn een aantal data waarop een middag getennist kan worden ter voorbereiding op de competitie. Opgeven is niet nodig, als de leden die dag besluiten een balletje te willen slaan, dan kan dat!
Ook zit het altijd terugkerende junior/senior toernooi er weer aan te komen! 6 maart is het weer zover. De jeugd kan dan zijn talenten weer met de senioren mengen. Altijd een dag om naar uit te kijken! Toeschouwers zijn natuurlijk ook altijd welkom en ook mensen die eens willen kijken of tennis wat voor hen is. Hopelijk tot ziens op het park bij TV Wilnis!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Snerttoernooi TV Wilnis

Afgelopen zondag 23 januari 2011 was het weer tijd voor het snerttoernooi bij Tennisvereniging Wilnis. Het snerttoernooi vindt ieder jaar plaats in Wilnis, maar is een uitwisseling tussen de tennisverenigingen Mijdrecht, Ronde Venen, Kamerik en Wilnis. De hele dag worden er wedstrijden gespeeld en tussendoor worden de deelnemers (en toeschouwers) … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: