Rondeveense autodealer en architect aangehouden in Mijdrecht


Geplaatst op: 21 januari 2011

Sinds deze week rijden Autobedrijf Kooyman en STUDIO110 architectuur in een limited edition van de Fiat 500, genaamd de BlackJack. Bijzonder aan dit model is de matzwarte lak en de gelimiteerde oplage van slechts 170 stuks.

Afgelopen weekend zijn deze twee Fiat 500's aangehouden in Mijdrecht. Bekijk nu het filmpje.

Door deze originele reclamecampage voor dit model van Fiat, waarin gebruik wordt gemaakt van twee beren, kwamen beide ondernemers op het idee om hier iets mee te doen. Al snel ontstond het idee om Kika beren weg te geven aan kinderdagverblijf Ministek in Wilnis, zodat het project ook nog eens een goed doel zou steunen.

Kika staat voor kinderen kankervrij en de opbrengst van de beren gaat naar dit fonds. Komend jaar zullen Carlos Kooyman en Roland Borst zich gaan inzetten voor Kika, zodat er aan het eind van het jaar hopelijk een mooi bedrag overhandigd kan worden aan deze stichting. 

Een voorbeeld van één van de acties is bijvoorbeeld het uitdelen van Kika sleutelhangers voor iedere verkochte auto en nieuw project.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Studio 110 / Fiat Kooyman Vinkeveen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rondeveense autodealer en architect aangehouden in Mijdrecht

Sinds deze week rijden Autobedrijf Kooyman en STUDIO110 architectuur in een limited edition van de Fiat 500, genaamd de BlackJack. Bijzonder aan dit model is de matzwarte lak en de gelimiteerde oplage van slechts 170 stuks. Afgelopen weekend zijn deze twee Fiat 500's aangehouden in Mijdrecht. Bekijk nu het filmpje.Door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: