Bestuurder gewond na ongeluk met lijnbus N201 Mijdrecht


Geplaatst op: 21 januari 2011

Mijdrecht - Een automobilist kwam op donderdagmiddag 20 januari in botsing met een lijnbus.

Rond 17.20 uur reed een 54-jarige automobilist uit Essen over de Provincialeweg N201, komende uit de richting van Amstelhoek en gaande in de richting van Mijdrecht. Op de kruising met de Middenweg sloeg hij linksaf, maar verleende daarbij geen voorrang aan een lijnbus, die over de busbaan reed. De bus reed in de flank van de auto. Na de aanrijding kwam de auto in de groenstrook terecht en de bus kwam tegen de brug bij de Middenweg tot stilstand.

De automobilist was kort buiten bewustzijn. De brandweer haalde hem uit zijn auto en hij werd met onder andere een hoofdwond per ambulance naar AMC in Amsterdam gebracht. De 56-jarige buschauffeur uit Rijsenhout liep lichte verwondingen op, maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. De vijftien passagiers raakten niet gewond

Foto's & Video: Peter Bakker (A-side media)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bestuurder gewond na ongeluk met lijnbus N201 Mijdrecht

Mijdrecht - Een automobilist kwam op donderdagmiddag 20 januari in botsing met een lijnbus.Rond 17.20 uur reed een 54-jarige automobilist uit Essen over de Provincialeweg N201, komende uit de richting van Amstelhoek en gaande in de richting van Mijdrecht. Op de kruising met de Middenweg sloeg hij linksaf, maar verleende … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...