De Baat (2e)

V.I.O.S. in concert 2011


Geplaatst op: 19 januari 2011

Ook dit jaar zal de Mijdrechtse Muziekvereniging V.I.O.S. haar traditionele concerten organiseren. Op zaterdagavond 5 en zondagmiddag 6 februari zal het sfeervolle Partycentrum De Meijert worden gevuld met populaire muziek en wervelende shows.

Tijdens de concerten zullen alle afdelingen van de vereniging zich presenteren, zowel de ervaren muzikanten en majorettes als de allerjongsten. Voor de pauze zal het accent liggen op de jeugd, met het opleidingsorkest, de jeugdslagwerkgroep, de leerling majorettes en ruim 35 MusicKidz. De laatstgenoemden zullen laten zien en horen wat zij vanaf september in de gratis lessen allemaal al geleerd hebben.

Na de pauze, waarin een grote verloting wordt gehouden, volgt het showblok van de Show- & Marchingband met ondermeer musicalstukken en discomuziek. Laat u verrassen door het, voor een showband als V.I.O.S., bijzondere repertoire uit de musicalwereld en swing mee op de discoklanken van weleer. Dit alles ondersteund door shows van de majorettes en minirettes.
Op zaterdagavond is er na afloop van het concert nog een gezellige afterparty met muziek van V.I.O.S. eigen dweilorkest DORST.

Het concert begint op zaterdagavond om 20:00 uur en op zondagmiddag om 14:00 uur. Een half uur voor aanvang gaat de zaal open. De entreeprijs bedraagt 5 euro per persoon. Op zondagmiddag is de toegang voor kinderen tot 12 jaar gratis, mits onder begeleiding van een volwassene.
Kaartjes kunt u aan de zaal kopen, maar de kans is groot dat de zaal dan al is uitverkocht. Dus wilt u zeker zijn van een plaats, koop dan uw kaartjes bij een van de voorverkoopadressen. In Mijdrecht is dit Primera De Jong in winkelcentrum De Lindeboom en in Vinkeveen bij de familie Van der Linden, Snippenlaan 31 (tussen 16:00 en 20:00 uur).
De voorverkoop start op zaterdag 22 januari.

Voor informatie over V.I.O.S. en dweilorkest DORST kunt u terecht op www.vios-midreth.nl en www.dweilorkest-dorst.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

V.I.O.S. in concert 2011

Ook dit jaar zal de Mijdrechtse Muziekvereniging V.I.O.S. haar traditionele concerten organiseren. Op zaterdagavond 5 en zondagmiddag 6 februari zal het sfeervolle Partycentrum De Meijert worden gevuld met populaire muziek en wervelende shows. Tijdens de concerten zullen alle afdelingen van de vereniging zich presenteren, zowel de ervaren muzikanten en majorettes … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: