001 -Family

Zuwe Zorg biedt hulp bij het opvoeden


Geplaatst op: 19 januari 2011

Opvoeden van kinderen is leuk, maar kan soms ook behoorlijk lastig zijn. De cursus Opvoeden & zo van Zuwe Zorg kan helpen om (samen met andere ouders) oplossingen voor vragen te vinden. Door het uitwisselen van ervaringen zullen ouders merken dat zij niet de enige ouder zijn met vragen over de opvoeding. Ook voor ouders die (nog) geen problemen ondervinden met hun kind(eren), kan het prettig zijn om zich in het ouderschap te verdiepen. Deze cursus gaat over kinderen van 4 t/m 12 jaar. De cursus start op woensdag 2 maart a.s. in Mijdrecht.

Wat houdt de cursus in?
Uitgangspunt van de cursus is dat kinderen gedrag aanleren en dat dus ook weer kunnen áfleren. De cursus laat ouders zien hoe ze positief gedrag kunnen stimuleren en vervelend gedrag kunnen verminderen. Videobeelden brengen de leerstof duidelijk in beeld. Ook oefenen ze de nieuwe vaardigheden met andere ouders en krijgen ze opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan.

Meer informatie en aanmelden
De cursus start op woensdag 2 maart in Mijdrecht, Hoofdweg 1, van 20.00 tot 22.00 uur. De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten en de kosten bedragen € 60,00 per persoon. Sommige zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte van) het cursusbedrag; dit staat vermeld in de polisvoorwaarden.

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden kijken op www.zuwezorg.nl/cursussen. Aanmelden kan via de website of via de Zuwe Informatielijn, T 0900 - 235 98 93 (€ 0,10 per minuut, bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00) of E informatie@zuwezorg.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zuwe Zorg biedt hulp bij het opvoeden

Opvoeden van kinderen is leuk, maar kan soms ook behoorlijk lastig zijn. De cursus Opvoeden & zo van Zuwe Zorg kan helpen om (samen met andere ouders) oplossingen voor vragen te vinden. Door het uitwisselen van ervaringen zullen ouders merken dat zij niet de enige ouder zijn met vragen over … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: