De Baat (2e)

Benzinedieven aangehouden


Geplaatst op: 18 januari 2011

Breukelen/Vinkeveen - Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) heeft maandagochtend 17 januari twee verdachten aangehouden, nadat op de A2 bij tankstation Haarrijn en op de A16 bij Sandelingen is getankt zonder te betalen.

Een 28-jarige Utrechter reed rond 9.15 uur over de A2 richting Amsterdam en stopte bij tankstation Ruwiel ter hoogte van Breukelen. Daar stapte hij kort uit zijn voertuig, keek goed rond, stapte weer in zijn auto en vertrok. Een agent van de onopvallende motorsurveillance van de Verkeerspolitie, die daar stond te tanken, vond dit gedrag vreemd en besloot de man te volgen. Bij de afslag Vinkeveen op de A2 keerde de Utrechter en reed terug richting Utrecht en stopte bij het tankstation Haarrijn eveneens ter hoogte van Breukelen om te tanken. De man reed zonder te betalen hard weg richting Utrecht gevolgd door de motoragent. Ter hoogte van Maarssen kreeg de bestuurder een stopteken.
Dertig keer niet betaald

De man is aangehouden. Op het bureau bekende de man zeker dertig keer getankt te hebben zonder te betalen. De auto van de Utrechter voerde aan de voorzijde een vals kenteken. De auto is in beslag genomen.

A16
Rond 11.00 uur werd bij het tankstation Sandelingen bij Hendrik-Ido-Ambacht aan de A16 richting Rotterdam een 27-jarige Rotterdammer eveneens op heterdaad betrapt bij tanken zonder te betalen. De Rotterdammer is aangehouden en ook zijn auto is in beslag genomen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Benzinedieven aangehouden

Breukelen/Vinkeveen - Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) heeft maandagochtend 17 januari twee verdachten aangehouden, nadat op de A2 bij tankstation Haarrijn en op de A16 bij Sandelingen is getankt zonder te betalen. Een 28-jarige Utrechter reed rond 9.15 uur over de A2 richting Amsterdam en stopte bij tankstation Ruwiel ter … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: