001 - De Baat

Museum De Ronde Venen verguld met gift


Geplaatst op: 17 januari 2011

Op de kraampjesmarkt van de nieuwjaarsborrel van Gemeente De Ronde Venen werd de directeur van Museum De Ronde Venen, dhr. Maarten Kentgens, blij verrast met een waardecheque van €500,- afkomstig van de Kringkoop. Het bedrag wordt beschikbaar gesteld door kringloopbedrijf Kringkoop uit Mijdrecht. Ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan heeft de Kringkoop een veiling gehouden voor een goed doel: Museum De Ronde Venen. Het museum is erg blij met deze bijdrage, die bestemd is voor de op handen zijnde vernieuwing.

Het museum zal binnen een paar jaar verhuizen naar het Paviljoen De Venen, een bezoekerscentrum midden in Marickenland. Hier zal het museum, samen met het NME, IVN en Historische Vereniging, het bijzondere verhaal van het landschap beleefbaar maken. Voor de realisatie en inrichting van het Paviljoen, maar ook voor de grote verhuizing van o.a. de Veensteekmachine, is nog veel geld nodig. Het museum is daarvoor momenteel op zoek naar sponsoren en donateurs. Naar verwachting zal eind 2013 het Paviljoen gereed zijn.

Museum de Ronde Venen
Herenweg 240, 3645 DW Vinkeveen
T 0297 262 223
W www.museumderondevenen.nl
E info@museumderondevenen.nl

Geopend van april t/m oktober op woensdag, donderdag en zaterdag van 14:00 tot 17:00 uur, in juli en augustus ook op zondag geopend

2011: Jaar van de Veensteekmachine

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Museum De Ronde Venen verguld met gift

Op de kraampjesmarkt van de nieuwjaarsborrel van Gemeente De Ronde Venen werd de directeur van Museum De Ronde Venen, dhr. Maarten Kentgens, blij verrast met een waardecheque van €500,- afkomstig van de Kringkoop. Het bedrag wordt beschikbaar gesteld door kringloopbedrijf Kringkoop uit Mijdrecht. Ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: