Sportgala live op Midpoint TV


Geplaatst op: 17 januari 2011

Komende vrijdag is het Sportgala van de gemeente De Ronde Venen. Midpoint TV zendt het Sportgala live uit. Het sportgala begint om 20.00 uur. In de pauze van het Sportgala is een speciale aflevering van het sportprogramma 2TheSport te zien, presentator Wilco Jager praat dan met de winnaar van de titel Sporttalent en met de winnaars van de titel Sportploeg van het Jaar.

Voor wie niet live kan kijken zendt Midpoint een herhaling uit op zaterdag en zondagavond om 20.00 uur. Na het weekend is het programma te zien via www.youtube.com/midpointtv .

Op dinsdag 25 januari a.s. is de eerste reguliere uitzending van 2TheSport te zien, in deze eerste aflevering de winnaars van de titel Sportman en Sportvrouw, de uitzending wordt in het weekend herhaald.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sportgala live op Midpoint TV

Komende vrijdag is het Sportgala van de gemeente De Ronde Venen. Midpoint TV zendt het Sportgala live uit. Het sportgala begint om 20.00 uur. In de pauze van het Sportgala is een speciale aflevering van het sportprogramma 2TheSport te zien, presentator Wilco Jager praat dan met de winnaar van de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: