Margriet Eshuis in Cultura-dio bij Midpoint FM & TV


Geplaatst op: 17 januari 2011

Cultura-dio, het culturele radioprogramma van Midpoint FM & TV en Stichting Cultura de Ronde Venen heeft zondag Margriet Eshuijs in de uitzending. Margriet praat ons dan bij over haar optreden in de Meijert op 28 januari. Margriet Eshuijs is 'on tour' met haar programma dat uit oude klassiekers ook nieuw en zelfs Nederlandstalig repertoire bestaat. De speciale gast die zij meeneemt is Maarten Peters.

Tevens praten Roy en Ariane ook met Ernest Beuving. Ernest maakt deel uit van Ernesto & Marcellino en Wilifried Finkers. Na 10 jaar valt het doek voor deze formatie. En dit bijzondere en droogkomische drietal is bezig met een afscheidstournee langs de Nederlandse theaters, waaronder dus ook 29 januari de Schouwburg Amstelveen. Verder is er de culturele agenda voor de wijde omtrek, muziek, cabaret en veel meer.

Cultura-dio is elke zondagmiddag tussen 12:00 en 14:00 uur op Midpoint FM te beluisteren.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Margriet Eshuis in Cultura-dio bij Midpoint FM & TV

Cultura-dio, het culturele radioprogramma van Midpoint FM & TV en Stichting Cultura de Ronde Venen heeft zondag Margriet Eshuijs in de uitzending. Margriet praat ons dan bij over haar optreden in de Meijert op 28 januari. Margriet Eshuijs is 'on tour' met haar programma dat uit oude klassiekers ook nieuw … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: