Meiden Legmeervogels (ME1) ongeslagen kampioen najaarscompetitie


Geplaatst op: 17 januari 2011

Vol enthousiasme begon dit najaar het avontuur van 10 meiden. Anouk, Tess, Joy, Lisanne, Robin, Ashley, Bente, Luna, Kim en Lindy hebben met elkaar dit seizoen een meidenvoetbalteam geformeerd.

Een aantal meiden had vorig jaar al gevoetbald, maar er waren er toch ook echt een paar die dit jaar voor het eerst op de grasmat stonden. Ze zijn fanatiek begonnen met de training onder leiding van Patrick, Sophie en Theo om de voetbaltrucs eigen te maken. Ze kwebbelen wel eens veel, maar de meiden waren daarnaast ook fanatiek en enthousiast en er werd hard gewerkt.

De eerste wedstrijd was een aangename verrassing. De doelpunten vielen met grote regelmaat aan de andere kant van de Legmeervogels. De ene na de andere wedstrijd werd dik gewonnen. Soms kwam er een tegendoelpunt, maar de meiden van Legmeer waren niet te stuiten. De coach Martin kreeg het steeds drukker met de meiden. Er werd zelfs fanatiek gestreefd naar het honderdste doelpunt voor de meiden. En die is dan ook gescoord. Het goede samenspel van de meiden, de balvaardigheid, en de wil om te scoren zorgde ervoor dat zij alle wedstrijden wonnen.

In een poule met KDO, Ouderkerk, Tos Actief, Buitenveldert en Roda was Legmeervogels torenhoog favoriet! De scores waren zo hoog dat er al snel werd gekeken naar een promotie naar een hogere klasse.

In deze najaarscompetitie scoorde ze 131 doelpunten en kregen ze slechts 5 doelpunten tegen. Met dit waanzinnige aantal doelpunten zijn de meiden ongeslagen kampioen geworden. Dit is uitgebreid gevierd bij de Legmeervogels met kinderchampagne, een mooie medaille van de Legmeervogels en een prachtige meidenbeker. Op naar de voorjaarscompetitie in een nieuwe klasse. De meiden hebben het top samen en erg veel zin in de volgende uitdaging!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Meiden Legmeervogels (ME1) ongeslagen kampioen najaarscompetitie

Vol enthousiasme begon dit najaar het avontuur van 10 meiden. Anouk, Tess, Joy, Lisanne, Robin, Ashley, Bente, Luna, Kim en Lindy hebben met elkaar dit seizoen een meidenvoetbalteam geformeerd. Een aantal meiden had vorig jaar al gevoetbald, maar er waren er toch ook echt een paar die dit jaar voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: