Persbericht Atlantis 3 treft weer doel

Geplaatst op: 17 januari 2011

Het team van Atlantis 3 had deze competitie de zege nog niet kunnen vieren.

Hoewel er lekker werd gespeeld, lukte het gewoon niet om het doel te treffen. Kansen werden niet afgemaakt, maar ook de afstandschoten wilden niet lukken. Tijd voor goede voornemens. In 2011 had het team zich dan ook voorgenomen om de zege mee naar huis te nemen. Zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Tempo op het programma. Atlantis 3 was dit keer compleet. Geen geblesseerden meer. Dat gaf vertrouwen. Gestart werd met Pleun Neurink, Jan-Willem van Koeverden-Brouwer, Wilma Kranenburg en Mirjam Gortenmulder in de aanval; Verdedigend mochten Bert Pauw, Barry van der Waa, Ilse Stolk en Leoniek van der Laan aan de slag. De bank was sterk vertegenwoordigd met Sandra Pronk en Arjen Markus. Het team van Tempo was jong en deed de naam van de club eer aan. Ze speelden met veel tempo.

Atlantis hield het echter ruim en bleef combineren. Geduld bleek het juiste antwoord. De wedstrijd ging gelijk op. De ploegen waren aan elkaar gewaagd.

Wel hield het team van Atlantis bijna de hele wedstrijd de voorsprong. De ruststand was 6-7 in het voordeel van Atlantis. Atlantis had de langste adem. Keerpunt in de wedstrijd kwam 10 minuten na de rust. Mirjam Gortenmulder scoorde wederom prachtig via een vrije bal. Daarna was het vertrouwen weg bij Tempo. Een kwartier voor tijd, wist Barry van der Waa de stand op 10-13 te brengen. Dit was de genadeslag. Daarna volgde Sandra Pronk met een prachtige doorloopbal en bracht de equipe van architectenbureau H.W.
van der Laan op de eindstand van 10-14. Een stand die vertrouwen geeft voor het vervolg van de competitie.

Het team van Atlantis 3 had deze competitie de zege nog niet kunnen vieren.Hoewel er lekker werd gespeeld, lukte het gewoon niet om het doel te treffen. Kansen werden niet afgemaakt, maar ook de afstandschoten wilden niet lukken. Tijd voor goede voornemens. In 2011 had het team zich dan ook … Lees meer »