001 - De Baat

Niels Immerzeel wint massasprint


Geplaatst op: 17 januari 2011

De vijfde ronde van de marathoncompetitie in Amsterdam op de Jaap Edenbaan is weer erg goed verlopen voor de IJsclub Nooit Gedacht rijders in de verschillende categorieën.
Bij de C2 categorie werd er weer gewonnen door een Nooitgedachter maar dit keer was het niet Jonathan Boom maar werd het een schitterende overwinning voor Niels Immerzeel. Onderweg had hij al twee mooie aanvallen laten zien maar hij werd elke keer weer teruggepakt.

In de finale trok Jonathan de sprint aan en kwam Sven Prins in de laatste bocht op de eerste positie die hij op het laatste rechte eind net niet vast kon houden. Met een machtige sprint kwam Niels er overheen en boekte een vel begeerde overwinning. Jonathan werd vierde en Sven Prins werd vijfde. Dirk de Jong werd tiende en Michiel Visschers was twaalfde. Daarna was het de beurt aan de C3 rijders met voor de derde keer op rij een overwinning voor Henk Jan Kroese gevolgd door een derde plaats van zijn broer Dirk. Mike Oudshoorn werd weer knap vijfde. Voor de rest was het een tamme wedstrijd met weinig aanvallen. Het is te hopen dat de rijders er de volgende wedstrijd een mooie aanvallende wedstrijd van maken. De grootste groep rijders per categorie is de Masters drie. Hierin rijden elf rijders van IJsclub Nooit Gedacht. Nico de Jong was deze keer de snelste met een zeventiende plek in de wedstrijd. Verder rijden mee Kees Houtman, Cees de Jong, Cor Oudshoorn en Hans de Haan. Daan Kroese, de vader van, rijdt ook al enige jaren mee, Rob Zuiker die voor het eerste jaar mee doet evenals Wout Berkelaar, trainer van de club. Wouter Veerkamp doet voor het tweede jaar mee en Bach van Vliet rijdt ook al een aantal jaren mee. Ten slotte Ton Hendriks die al een keer een goede uitslag heeft gereden. De laatste categorie was de Masters twee waarin Jan van der Zon, na veel blessureleed, een mooie derde plaats behaalde in de massasprint van het peloton maar er waren drie rijders met een ronde voorsprong dus werd het een zesde plek in de daguitslag. Vlak daarachter werd Henk Regelink achtste en handhaafde zich daarmee in de top van het klassement. René Elenbaas en Jos Aarsman eindigde achterin het peloton.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Niels Immerzeel wint massasprint

De vijfde ronde van de marathoncompetitie in Amsterdam op de Jaap Edenbaan is weer erg goed verlopen voor de IJsclub Nooit Gedacht rijders in de verschillende categorieën.Bij de C2 categorie werd er weer gewonnen door een Nooitgedachter maar dit keer was het niet Jonathan Boom maar werd het een schitterende … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: