KDO 2 pakt volle driepunter tegen Zwanenburg


Geplaatst op: 17 januari 2011

KDO 2 heeft direct na de winterstop een prima resultaat neergezet tegen Zwanenburg door met 6-2 te winnen. In een boeiend duel waren de Kwakelaars de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en konden dit snel in de score uitdrukken. Met rust leidde het tweede met 4-1 door goals van Jean-Paul Verbruggen (2x), Roy Klijn en Patrick van der Nesse .

Na de rust maakten Rob Rewijk en Paul Hogerwerf het feest compleet door de 5-1 en 6-1 binnen te schieten. Tien minuten voor tijd wisten de Zwanenburgers uit een vrije trap nog op 6-2 te komen. Smet op deze driepunter was het uitvallen van spits Rick Kruit na een kwartier spelen in verband met een ernstige knieblessure.

Door deze overwinning is het tweede wel gestegen naar de vijfde plaats van de ranglijst. Op basis van de verliespunten kan KDO 2 zelfs gaan kijken naar de derde plaats. Om dat te bereiken is het volgende week zondag zaak om Zaanlandia 2 te verslaan. De wedstrijd begint om 11:30 uur en wordt gespeeld aan de Vuurlijn, zorg dat u erbij bent!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

KDO 2 pakt volle driepunter tegen Zwanenburg

KDO 2 heeft direct na de winterstop een prima resultaat neergezet tegen Zwanenburg door met 6-2 te winnen. In een boeiend duel waren de Kwakelaars de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en konden dit snel in de score uitdrukken. Met rust leidde het tweede met 4-1 door goals van Jean-Paul … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: