001 -Family

In de prijzen gevallen bij Spel en Sport 55 Plus


Geplaatst op: 12 januari 2011

Afgelopen vrijdagavond werd de traditionele nieuwjaarsreceptie van de gemeente De Ronde Venen gehouden. Dit jaar was Sociaal cultureel centrum De Boei te Vinkeveen aan de beurt om als gastheer op te treden. In de sporthal en feestzaal was er genoeg ruimte, zodat vele clubjes en verenigingen zich konden presenteren in de kramenmarkt. Het thema “kennismaking met de nieuwe gemeente “ was zeer geschikt en toepasselijk.

Natuurlijk kon Stichting Spel en Sport 55 Plus niet ontbreken. Zij hebben zich als doel gesteld, zoveel mogelijk senioren uit De Ronde Venen aan het bewegen te krijgen. Dat is niet alleen goed voor lijf en leden, maar ook goed voor het leggen van contacten met leeftijdsgenoten. De slogan van die avond was: zit niet op je krent, als je 55 bent.

Om wat extra aandacht te trekken in de stand, had men die avond bij Spel en Sport 55 Plus een testje inschattingsvermogen bedacht. Er hing een groot net met ballen en men kon het aantal ballen schatten. Onder diegene met het juiste aantal, zou een cadeaubon van duosport verloot worden. Dat bleek nog niet zo gemakkelijk, want het net was gevuld met verschillende grootte ballen: volleyballen, handballen, tennisballen. Uiteindelijk had maar één persoon het meeste balinzicht en het juiste aantal ingevuld en dat was mevr. J. Lustig uit Wilnis.

De volgende middag heeft de voorzitter van Spel en Sport 55 Plus, mevr. Jos Kooijman, de prijswinnares verrast met de cadeaubon.
Meer informatie over Stichting Spel en Sport 55 Plus kunt u vinden op de website: www.spelensport55plus.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

In de prijzen gevallen bij Spel en Sport 55 Plus

Afgelopen vrijdagavond werd de traditionele nieuwjaarsreceptie van de gemeente De Ronde Venen gehouden. Dit jaar was Sociaal cultureel centrum De Boei te Vinkeveen aan de beurt om als gastheer op te treden. In de sporthal en feestzaal was er genoeg ruimte, zodat vele clubjes en verenigingen zich konden presenteren in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: