Outletverkoop in de Wereldwinkel Aalsmeer


Geplaatst op: 12 januari 2011

De Wereldwinkel Aalsmeer is in 2010 verhuisd naar een nieuwe winkel in de Zijdstraat 15. De grotere winkel geeft meer mogelijkheden en van maandag 10 januari t/m zaterdag 29 januari is het achterste gedeelte van de winkel voor de tweede maal ingericht als outletwinkel.

De eerste outletverkoop afgelopen augustus was een succes. Ook nu is er weer een grote partij artikelen met hoge kortingen ingekocht uit de voorraden van Fair Trade Original, een van de erkende leveranciers van de 400 Wereldwinkels in Nederland. Zo wordt er weer ruimte gemaakt voor de nieuwe collectie voor het komende seizoen. Sommige producten zijn oude bekenden, maar ook verrassend leuke nieuwe producten gaan de deur uit voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Goed om te weten: De kortingen gaan niet ten koste van de inkomsten van de fairtrade producenten in ontwikkelingslanden. Voor alle artikelen geldt dat ze zijn ingekocht volgens de principes van de eerlijke handel. De boeren, zilversmeden, wevers, pottenbakkers en houtbewerkers in Azië, Latijns Amerika en Afrika merken financieel van deze opruiming niets, zij hebben al een eerlijke prijs voor hun producten ontvangen. Wel betekent de opruiming voor de producenten dat er weer nieuwe producten geleverd kunnen worden.

Voor de consument is deze opruiming een leuke gelegenheid om eens kennis te maken met de producenten uit de Wereldwinkel. De uitverkoop duurt de hele maand januari en natuurlijk geldt op=op.

U kunt de Wereldwinkel Aalsmeer vinden in de Zijdstraat nummer 15. De openingstijden zijn als volgt:
maandag: 13.30 tot 17.30 uur
dinsdag: 09.30 tot 17.30 uur
woensdag: 09.30 tot 17.30 uur
donderdag: 09.30 tot 17.30 uur
vrijdag: 09.30 tot 17.30 uur
19.00 tot 21.00 uur
zaterdag: 09.30 tot 17.00 uur

Wilt u meer weten over de Wereldwinkel? Sinds kort heeft de Wereldwinkel Aalsmeer een eigen website: www.aalsmeer.wereldwinkel.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Outletverkoop in de Wereldwinkel Aalsmeer

De Wereldwinkel Aalsmeer is in 2010 verhuisd naar een nieuwe winkel in de Zijdstraat 15. De grotere winkel geeft meer mogelijkheden en van maandag 10 januari t/m zaterdag 29 januari is het achterste gedeelte van de winkel voor de tweede maal ingericht als outletwinkel. De eerste outletverkoop afgelopen augustus was … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: