Snelheidsduivels zijn rijbewijs kwijt op A2


Geplaatst op: 12 januari 2011

Vinkeveen/Abcoude - Twee automobilisten raakten op dinsdagavond 11 januari hun rijbewijs kwijt omdat zij meer dan 50 km/u te hard reden.

Rond 21.00 uur reed een agent in een onopvallende videoauto over de Rijksweg A2 in de richting van Amsterdam. Hij volgde een hard rijdende automobilist en klokte hem ter hoogte van Abcoude op 175 km/u, terwijl ter plaatse een maximumsnelheid van 100 km/u geldt. De automobilist, een 35-jarige man uit Brussel, werd aan de kant gezet. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en hij moest zijn rijbewijs inleveren.

Een 44-jarige automobilist uit Zeist reed rond 22.30 uur met een pittige snelheid over de Rijksweg A2 in de richting van Utrecht. Een agent ging achter de Zeister aan en klokte hem ter hoogte van Breukelen op 157 km/u, 57 km/u meer dan de toegestane maximumsnelheid van 100 km/u. De man werd aan de kant gezet. Hij moest zijn rijbewijs inleveren en kreeg een proces-verbaal.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Snelheidsduivels zijn rijbewijs kwijt op A2

Vinkeveen/Abcoude - Twee automobilisten raakten op dinsdagavond 11 januari hun rijbewijs kwijt omdat zij meer dan 50 km/u te hard reden. Rond 21.00 uur reed een agent in een onopvallende videoauto over de Rijksweg A2 in de richting van Amsterdam. Hij volgde een hard rijdende automobilist en klokte hem ter … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: