001 - Tuimarkt

Grote verkeerscontrole langs A2 bij Breukelen


Geplaatst op: 13 januari 2011

Vinkeveen/Breukelen - Dinsdagavond hebben diverse overheidsinstanties een grote verkeerscontrole gehouden in het kader van het project Mobiel Banditisme.

Door een speciaal team van specialisten werd er vanaf 16.30 uur tot 00.00 uur gecontroleerd. Langs de A2 stonden aan beide kanten kentekenregistratiewagens. Via motoren werden de auto's die verdacht waren of gesignaleerd waren naar de parkeerplaats bij de Shell Haarrijn of Shell Ruwiel begeleid.

Tijdens de controle waren er medewerkers van de Belastingdienst / Douane, de Koninklijke Marechaussee, de Korps Landelijke Politiediensten, de Vreemdelingenpolitie Utrecht, de Verkeersdienst Utrecht en de Afdeling Informatie Analyse.

UPDATE
Er zijn ruim 15.000 auto's gescand met de ANPR (computer met automatische kentekenplaatregistratie). Er zijn 20 bekeuringen uitgeschreven voor diverse verkeersovertredingen, vier rijbewijzen zijn ingevorderd vanwege te hard rijden. De belastingdienst heeft beslaggelegd op 25 voertuigen.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Grote verkeerscontrole langs A2 bij Breukelen

Vinkeveen/Breukelen - Dinsdagavond hebben diverse overheidsinstanties een grote verkeerscontrole gehouden in het kader van het project Mobiel Banditisme.Door een speciaal team van specialisten werd er vanaf 16.30 uur tot 00.00 uur gecontroleerd. Langs de A2 stonden aan beide kanten kentekenregistratiewagens. Via motoren werden de auto's die verdacht waren of gesignaleerd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: