001 - De Baat

H.S.V. ’69 Dames 1 wint eerste wedstrijd van het seizoen


Geplaatst op: 10 januari 2011

Afgelopen zondag 9 januari vertrokken de dames 1 van HSV'69 uit de Hoef voor de eerste handbalwedstrijd van dit jaar tegen Wasmeer in Hilversum. Met bijna een volledig team vertrokken ze richting 't Gooi. De wedstrijd verliep voorspoedig. Na een aantal mooie wissels, blitse breaks, en snelle trucs wonnen ze met een welverdiende 20-29.

Doel van dit jaar is om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen, en natuurlijk om een goede trainer te vinden! Want nog steeds hebben de dames geen trainer gevonden. Dus, ken of ben je iemand die verstand heeft van het handbalspel en het ziet zitten om de dames één of twee keer in de week te trainen? De dames zijn tussen de 18 en 24 jaar, zitten al van jongs af aan met elkaar op handbal en willen graag beter worden in hun spel. Voor meer informatie kun je contact opnemen met S. Felix, telefoonnummer: 06-40429380.

De eerst volgende thuiswedstrijd is zondag 16 januari om 12:05 uur in sporthal De Vlijt in Zevenhoven. Daarna spelen de dames zondag 30 januari weer een thuiswedstrijd om 13:05 uur. Kom gerust eens kijken!

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

H.S.V. ’69 Dames 1 wint eerste wedstrijd van het seizoen

Afgelopen zondag 9 januari vertrokken de dames 1 van HSV'69 uit de Hoef voor de eerste handbalwedstrijd van dit jaar tegen Wasmeer in Hilversum. Met bijna een volledig team vertrokken ze richting 't Gooi. De wedstrijd verliep voorspoedig. Na een aantal mooie wissels, blitse breaks, en snelle trucs wonnen ze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: