001- Uithoorn

Nick Sijmons: Clubkampioen 2010 bij "De Amstel"


Geplaatst op: 10 januari 2011

Afgelopen zaterdagavond was het eindelijk zover; nadat op 28 november de onderlinge wedstrijden (lees: clubkampioenschappen) hadden plaatsgevonden, kwam nu het uur van de waarheid.
In groten getale waren leden en ouders naar het nieuwe clubhuis van de Amstel in het Veenweidebad getogen om hiervan getuige te kunnen zijn.

Zoals altijd werd gedurende het eerste uur de spanning opgebouwd vanaf het uitreiken van de oorkondes voor de sprint, familie- en surprise-estafetten naar de top 10. Op de sprint eindigden op een gedeelde 2e plaats Max de Jong en Jasper Doornbos en als 1e Robert van Duijkeren. De surprise-estafette werd gewonnen door Elrik Maat, Coen van Haaster en Max de Jong. De Familie-estafette eindigde met op de 3e plaats de familie van Thuijl, als 2e de familie van Duijkeren en als 1e de familie de Jong. Maar waar iedereen voor gekomen was vanavond was toch wel het algemeen klassement oftewel de definitieve uitslagen van de clubkampioenschappen. Op de 3e plaats eindigde Mark Visser met 248,59 punten, op 2: Niké van Duijkeren met 247,35 punten en als clubkampioen 2010: Nick Sijmons met 246,74 punten met de volgende eindtijden: 50m. school: 0.38,36, 50m rug: 0.34,18, 100m vrij: 1.05,43 en tot slot 100m wissel: 1.14,13. Vanaf deze plaats willen wij Nick van harte feliciteren met zijn clubkampioenschap 2010 bij Zwem- en polovereniging De Amstel. Wil je de foto's van de clubkampioenschappen of van de prijsuitreiking bekijken of weten wat De Amstel jou allemaal te bieden heeft; ga dan eens langs op hun website: www.zpv-de-amstel.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nick Sijmons: Clubkampioen 2010 bij "De Amstel"

Afgelopen zaterdagavond was het eindelijk zover; nadat op 28 november de onderlinge wedstrijden (lees: clubkampioenschappen) hadden plaatsgevonden, kwam nu het uur van de waarheid.In groten getale waren leden en ouders naar het nieuwe clubhuis van de Amstel in het Veenweidebad getogen om hiervan getuige te kunnen zijn. Zoals altijd werd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: