Vinkefest 2023

Ouderen er lekker tussenuit met Zuwe Zorg en Aveant


Geplaatst op: 10 januari 2011

Goed nieuws voor ouderen die zin hebben in een dagje uit en de dagelijkse routine willen doorbreken. Zorgorganisaties Aveant en Zuwe Zorg organiseren dit jaar samen zes dagtochten, die worden begeleid door een verpleegkundige en enkele vrijwilligers. Met een luxe touringcar worden de mooiste plekjes van Nederland bezocht.

Het wordt het derde jaar dat er dagtochten worden georganiseerd. Het is een dagje uit voor mensen die zelf niet meer zo goed alleen op pad durven, of iets minder mobiel zijn, maar bovenal behoefte hebben aan gezelligheid met anderen. De vertrouwdheid van een zorgorganisatie blijkt voor velen een reden om mee te gaan. Ook kinderen van deelnemers vinden dit vaak een prettig idee. Een dagtocht zorgt ervoor dat mensen die veel alleen thuis zitten nieuwe sociale contacten opdoen. De dagelijkse routine en eenzaamheid wordt doorbroken. De dagtochten zijn betaalbaar voor iedereen en met een Servicepas van Aveant of van Zuwe Zorg krijgen deelnemers korting.

Programma 2011
• 16 februari KASTELENTOCHT O.a. een sfeervolle tocht door de bossen en langs prachtige kastelen en landgoederen. Lunch inbegrepen.
• 16 maart ROTTERDAM Een ontdekkingstocht van onze wereldberoemde havenstad vanaf het water en het land. Lunch inbegrepen.
28 april BLOESEMTOCHT. Prachtige dorpjes, oude boerderijen, slingerende dijkjes en rietvelden en een boottocht over de Linge. Lunch inbegrepen.
• 14 juni TEXEL O.a. een mooie tourrit door het gevarieerde landschap van Texel en een bezoek aan de gezellig badplaats De Koog. Lunch en diner inbegrepen.
• 17 augustus STRUISVOGELBOERDERIJ & BIESBOSCH Leer alles over struisvogels en geniet van een vaartocht door het uitzonderlijk natuurgebied van de Biesbosch. Lunch en diner inbegrepen.
• 20 oktober HISTORISCHE AMSTELCRUISE Amsterdam bewonderen vanaf het water. Lunch inbegrepen.

Zin in een lekker dagje uit? Meld u aan bij Aveant of Zuwe Zorg:

Aveant T 0900 - 2 111 222 www.aveant.nl/dagtochten

Zuwe Zorg T 0900 - 235 98 93 www.zuwezorg.nl/dagtochten

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ouderen er lekker tussenuit met Zuwe Zorg en Aveant

Goed nieuws voor ouderen die zin hebben in een dagje uit en de dagelijkse routine willen doorbreken. Zorgorganisaties Aveant en Zuwe Zorg organiseren dit jaar samen zes dagtochten, die worden begeleid door een verpleegkundige en enkele vrijwilligers. Met een luxe touringcar worden de mooiste plekjes van Nederland bezocht. Het wordt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: