De Vinken organiseert culinaire verrassingstocht


Geplaatst op: 10 januari 2011

Op zaterdag 12 februari organiseert korfbalvereniging De Vinken in samenwerking met Restaurant De Drie Turven, bar & eetcafé 't Kruytvat, De Twee Heertjes, Restaurant De Proosdij Haven, Café-restaurant De Veensteker en Restaurant De Plashoeve een culinaire verrassingstocht voor alle Vinkeveners.

De culinaire verrassingstocht is al jarenlang een bekend, terugkerend evenement voor de leden van korfbalvereniging De Vinken. Aangezien De Vinken dit jaar vijftig jaar bestaat is het concept eenmalig toegankelijk voor alle inwoners van Vinkeveen.

Wat houdt de culinaire verrassingstocht in?
De start van het evenement is in de kantine van De Vinken, op sportpark de Molmhoek aan de Mijdrechtse dwarsweg. Hier verzamelen alle deelnemers zich om 18.30 uur. Zij krijgen uitleg over de avond en vervolgens een envelop met daarin het adres waar zij het voorgerecht gaan eten.
Om 19.00 vertrekt iedereen op de fiets naar één van de bovengenoemde restaurants. Aangezien alle deelnemers tegelijk vertrekken, fietst niemand alleen en zo komen de deelnemers in contact met de andere al of niet bekende mededeelnemers.

In het eerste restaurant nuttigen de deelnemers het voorgerecht. Het gerecht zelf wordt bepaald door het restaurant. Hoe gezellig het ook is, na een uur vertrekt iedereen naar een ander adres om van het hoofdgerecht te gaan genieten. Dit nieuwe adres krijgen de deelnemers aangereikt na het voorgerecht.

Uiteraard fietst niemand alleen naar een volgend adres, maar altijd minimaal met twee personen. Bij het volgende restaurant volgt de ontmoeting met andere deelnemers die ook ergens anders gegeten hebben. Dit levert altijd heel veel gespreksstof op, zo is de ervaring. Het is ontzettend leuk en interessant om andere mensen te ontmoeten, die soms vaag bekend zijn uit het dorp, maar waarmee soms nog nooit gesproken is.

Ook aan het hoofdgerecht komt een einde en bij dit restaurant ontvangen de deelnemers opnieuw een envelop met hierin het adres waar het nagerecht geserveerd wordt. Aldaar wisselen alle deelnemers de ervaringen uit en we sluiten de avond gezellig af met een kop koffie of een drankje.

Kosten
Inbegrepen zijn een voorgerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht, inclusief vijf drankjes. De kosten voor dit evenement zijn € 35,00 per persoon.
Deelnemers kunnen zich alleen of in koppels opgeven. Opgave is mogelijk door een e-mail te sturen naar marjaverwoerdvinkeveen@hotmail.com of info@timeforevents.nl
Op de website van korfbalvereniging De Vinken vindt u meer informatie en ook via deze website is opgave mogelijk.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Vinken organiseert culinaire verrassingstocht

Op zaterdag 12 februari organiseert korfbalvereniging De Vinken in samenwerking met Restaurant De Drie Turven, bar & eetcafé 't Kruytvat, De Twee Heertjes, Restaurant De Proosdij Haven, Café-restaurant De Veensteker en Restaurant De Plashoeve een culinaire verrassingstocht voor alle Vinkeveners. De culinaire verrassingstocht is al jarenlang een bekend, terugkerend evenement … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: