3e PrinsenDweilbal speelt voor G-team hockey


Geplaatst op: 10 januari 2011

Het belooft op 15 januari in het AJOC clubgebouw aan de Windmolen in Mijdrecht weer een geweldig feest te worden met wat dweilorkest DORST (VIOS) en Carnavalsvereniging De Huts Geklutste Kliek (AJOC) in elkaar hebben gezet. Zes dweilorkesten, samen goed voor 120 muzikanten, spelen elk in hun eigen stijl muziek van vroeger en nu. Het wordt geen stijldans- of alleen hosfeest met alleen carnavaleske muziek maar een avond van echte meezingers tot hedendaagse pop voor jong en oud. De opbrengst gaat dit jaar naar het G-team van de Hockey Vereniging Mijdrecht.

Het goede doel: het G-team hockeytoernooi
Het G-team van Hockey Vereniging Mijdrecht is bedoeld voor kinderen met een verstandelijke beperking vanaf ca. 8 jaar, die niet mee kunnen komen met leeftijdsgenoten binnen reguliere sporten. Ook deze kinderen sporten graag en hockey is een teamsport waaraan kinderen snel veel sport- en spelplezier beleven.
Als stimulans en om de kinderen en vele vrijwilligers een financieel hart onder de riem te steken gaat de opbrengst van het 3e PrinsendweilBal naar het G-team van deze Mijdrechtse hockeyvereniging, met dien verstande dat de gelden specifiek ten goede komen aan een G-team hockeytoernooi. Daarmee wil het PrinsendweilBal alle hockeyers een grandioze dag bezorgen, inclusief natje en droogje, aandenken en uiteraard grote bekers voor de deelnemende teams. Tevens wordt gehoopt dat het toernooi bijdraagt aan de bekendheid van het G-team hockey in de regio

Het programma van het PrinsendweilBal
Dit jaar nemen aan het Prinsendweilbal de volgende orkesten deel: Haagse Bluf uit Den Haag, Heavy Hoempa uit Uden (winnaar Mijdrechtse Dweildag), 'T Is Keun uit Noordwijk, De Boeresoulstampers uit Utrecht en De Flierenfluiters uit Sassenheim.
Muzikale toppers die allen de nodige festivals hebben gewonnen. Ieder orkest speelt twee keer een set van 15 minuten. Ook dweilorkest DORST kan bij hun thuiswedstrijd natuurlijk niet gemist worden en zal bijdragen aan het verhogen van de feestvreugde.
Er wordt om 20.00 uur met de loting begonnen en om uiterlijk 24.00 uur wordt het eindbedrag voor het goede doel 2011 bekend gemaakt. Na middernacht gaat het feest verder op muziek van de gezellige huis DJ. Dus ook de niet dweilers komen aan hun trekken.
Kom zaterdag 15 januari dus naar het Ajoc clubgebouw "Immitsj" aan de Windmolen 75 te Mijdrecht. De zaal is open vanaf 19.30 uur. De entreeprijs is € 2,50 en een consumptie kost € 1,50.

Meer informatie over het 3e Prinsendweilbal en de sponsormogelijkheden vindt u op de website. www.prinsendweilbal.nl  

Graag tot ziens op 15 januari

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

3e PrinsenDweilbal speelt voor G-team hockey

Het belooft op 15 januari in het AJOC clubgebouw aan de Windmolen in Mijdrecht weer een geweldig feest te worden met wat dweilorkest DORST (VIOS) en Carnavalsvereniging De Huts Geklutste Kliek (AJOC) in elkaar hebben gezet. Zes dweilorkesten, samen goed voor 120 muzikanten, spelen elk in hun eigen stijl muziek … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: