Informatiebijeenkomst De Bovenlanden


Geplaatst op: 10 januari 2011

De laatste maanden is er hard gewerkt aan het tot stand brengen van een inrichtingsplan voor de Wilnisse Bovenlanden. De provincie Utrecht heeft de Gebiedscommissie De Venen tot 1 februari de tijd gegeven om te komen met een eigen voorstel.

Donderdag 13 januari is er een informatiebijeenkomst over de plannen voor de inrichting van De Bovenlanden in de Meijert, Dr. J. van der Haarlaan 6 in Mijdrecht.

Op deze avond kunt u kennis nemen van de concept-voorkeursvariant. Deze concept-voorkeursvariant is het resultaat van de werkconferentie op 15 december jl. met de Adviesgroep, bestaande uit lokale vertegenwoordigers van vijf gebiedspartijen: Stichting WEI in de Bovenlanden, Stichting de Bovenlanden, ANV de Utrechtse Venen, LTO Noord en IVN, de Stuurgroep en Projectgroep De Bovenlanden.

Daarnaast kunt u kennis nemen van twee varianten die de basis hebben gevormd voor de concept Voorkeursvariant: de Adviesgroepvariant, opgesteld door de Adviesgroep en van de Sobere natuurvariant, opgesteld door de Projectgroep.
De avond bestaat uit twee delen:

Vanaf 18.30 uur: Informatiemarkt (vrije inloop)
U treft informatie over de concept-voorkeursvariant, de diverse onderdelen hiervan en het verdere verloop van het (m.e.r.)proces. Deskundigen zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

20.00 uur: Plenaire presentatie van de concept-voorkeursvariant en gelegenheid tot vragen en reactie.

De avond duurt tot 21.30 uur. U bent vrij om naar een van deze programmaonderdelen te komen. Als u naar de presentatie komt, wilt u zich dan uiterlijk 12 januari aanmelden via debovenlanden@devenen.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Informatiebijeenkomst De Bovenlanden

De laatste maanden is er hard gewerkt aan het tot stand brengen van een inrichtingsplan voor de Wilnisse Bovenlanden. De provincie Utrecht heeft de Gebiedscommissie De Venen tot 1 februari de tijd gegeven om te komen met een eigen voorstel. Donderdag 13 januari is er een informatiebijeenkomst over de plannen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: