Bodyshape bij GVM


Geplaatst op: 10 januari 2011

Na een aantal jaren van afwezigheid is GVM weer gestart met het geven van lessen Bodyshape. De lessen zijn zeer variërend en staan onder leiding van onze ervaren instructrice Francoise Bonneveld.

Wilt u de drukte van de sportschool ontwijken en in een gemoedelijke sfeer weer sportief bezig zijn dan bent u bij ons aan het goede adres. De lessen worden gegeven op donderdagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur in sporthal "De Willisstee". U kunt altijd vrijblijvend 2 lessen op proef meedoen. Voor meer informatie kunt u naar onze website www.GVM79.nl of stuur een mail naar veerh036@planet.nl.

Bent u weer toe aan een goede conditie en strakker lijf dan is dit uw kans. Wij hopen u donderdag te ontmoeten in sporthal "De Willisstee".

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bodyshape bij GVM

Na een aantal jaren van afwezigheid is GVM weer gestart met het geven van lessen Bodyshape. De lessen zijn zeer variërend en staan onder leiding van onze ervaren instructrice Francoise Bonneveld. Wilt u de drukte van de sportschool ontwijken en in een gemoedelijke sfeer weer sportief bezig zijn dan bent … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: