VLC

Inschrijving blok 3 JeugdActiviteitenPas van start


Geplaatst op: 10 januari 2011

Vanaf maandag 10 januari a.s kan er weer ingeschreven worden voor het tweede blok van de JeugdActiviteitenPas (voorheen JeugdSportPas). De lessen van blok 2 zijn vorige week van start gegaan en zijn hopelijk een groot succes. Er konden sporten gekozen worden als rugby, scouting en yoga, maar er kon ook harp spelen worden geleerd!

Deze periode zijn er weer veel diverse sporten en activiteiten te beoefenen. Hierbij kunt u denken aan handbal, hockey, tafeltennis en atletiek.
De kinderen van de 1e en 2e klas van het voortgezet onderwijs kunnen zich ook weer inschrijven. De inschrijfperiode eindigt op 4 februari.
Voor alle activiteiten zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus geef je snel op via onze website. (http://www.sportbedrijfamstelveen.nl/sportstimulering/jongeren/jeugdactiviteitenpas_amstelveen)

Voor meer informatie kunt u van maandag t/m donderdag terecht bij Saskia van der Meer, tel: 020 -3473459.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inschrijving blok 3 JeugdActiviteitenPas van start

Vanaf maandag 10 januari a.s kan er weer ingeschreven worden voor het tweede blok van de JeugdActiviteitenPas (voorheen JeugdSportPas). De lessen van blok 2 zijn vorige week van start gegaan en zijn hopelijk een groot succes. Er konden sporten gekozen worden als rugby, scouting en yoga, maar er kon ook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: