001 -Family

Atlantis 2 verliest onnodig van Ados 3q


Geplaatst op: 10 januari 2011

Afgelopen zaterdag speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 een thuiswedstrijd tegen ADOS 3. Vorig jaar heeft Atlantis een keer gelijk gespeeld en een keer net aan verloren tegen dit team. Dit bood kansen voor Atlantis 2.
Helaas was ADOS 3 goed op schot en heeft Atlantis 2 verloren met 13-16.

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 begon goed met meteen een mooie doorloopbal. Zo werd het 1-0 voor Atlantis. ADOS antwoordde daarop met vijf doelpunten achtereenvolgens en zo werd het 1-5. Daarna volgde een mooi schot van Atlantis en werd het 2-5. Meteen daarop scoorde Ados toch weer door middel van een omdraaibal en werd het 2-6. Met een schot scoorde het Atlantis de 3-6. Er volgden veel schoten en werd de ruststand 5-10.

Na de rust nam ADOS gelijk weer de leiding en het werd zo 5-12. Toen was het Atlantis die vier keer achter elkaar wist te scoren waardoor de score op
9-12 uitkwam. Wouter Drubbel kwam in het veld voor Alex van Senten. Daarna maakte ADOS er 9-15 van. Eline Laaper moest plaats maken voor Cynthia Sassen en zij scoorde gelijk twee keer. Atlantis was daar erg blij mee en zo kwam de stand op 11-15. Toen was het Jeroen Korver die speelde voor de geblesseerde Kristian Geerdinck die een mooi schot maakte. Daarop volgde de wissel waarbij Sharon Moen Melissa van der Stap verving. Invaller Wouter Drubbel zette met een mooi schot de eindstand op 13-16.

Aanstaande zaterdag speelt het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 een thuiswedstrijd tegen DKV IJmuiden waar de laatste keer nipt van verloren is.
Het wordt dus een spannende wedstrijd. Jullie zijn allemaal van harte welkom om 15:25 in de Phoenix hal in Mijdrecht.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis 2 verliest onnodig van Ados 3q

Afgelopen zaterdag speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 een thuiswedstrijd tegen ADOS 3. Vorig jaar heeft Atlantis een keer gelijk gespeeld en een keer net aan verloren tegen dit team. Dit bood kansen voor Atlantis 2.Helaas was ADOS 3 goed op schot en heeft Atlantis 2 verloren met 13-16. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: