Uitreiking Salontheater Award 2010


Geplaatst op: 10 januari 2011

Op zaterdag 8 januari 2011 is de Salontheater Award uitgereikt aan Vocal Power. Tijdens een spetterend live optreden op een drukbezochte Nieuwjaarsparty in de Uithoornse Buitenhof werd de Pink CD Award 2010 overhandigd door Frans Geldman, initiatiefnemer van deze prestigieuze prijs.
Vocal Power heeft deze prijs mogen ontvangen vanwege hun groot enthousiasme, hun perfectionisme en hun vakvrouwschap.

Zoals de jury het mooi wist te verwoorden is deze prijs niet alleen voor de dames maar zeker ook voor de mannen achter dit talentrijke trio die zorgen voor de techniek, PR etc.

Vocal Power zijn ooit begonnen bij het Popkoor Da Capo alwaar zij deel hebben uitgemaakt van het ook al zo populaire Amstel Gospel Choir. Inmiddels timmeren zij alweer een aantal jaren aan de vocale weg, en dat met veel succes mag worden vastgesteld. Onlangs gaven zij nog een spetterend en vooral sfeervol concert in de Thamerkerk. Na de uitreiking werden de dames onthaald op een warm en uitbundig applaus.... Kortom een voortreffelijk start van 2011 voor dit vocale trio.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Uitreiking Salontheater Award 2010

Op zaterdag 8 januari 2011 is de Salontheater Award uitgereikt aan Vocal Power. Tijdens een spetterend live optreden op een drukbezochte Nieuwjaarsparty in de Uithoornse Buitenhof werd de Pink CD Award 2010 overhandigd door Frans Geldman, initiatiefnemer van deze prestigieuze prijs. Vocal Power heeft deze prijs mogen ontvangen vanwege hun … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: