Vinkefest 2023

Kunt u een maatje gebruiken?


Geplaatst op: 7 januari 2011

Kunt u een maatje gebruiken? Of bent u op zoek naar leuk vrijwilligerswerk dat makkelijk in te delen is?
Dan is Maatje voor Twee van Stichting De Baat misschien wat voor u! Zoekt u bijvoorbeeld een maatje voor uw (oudere) thuiswonende vader of moeder zodat een vrijwilliger op bezoek komt voor een praatje, gezelschap biedt of helpt bij het doen van de boodschappen?
Of heeft u bijvoorbeeld last van psychische problemen of een chronische ziekte (boven 55 jaar) waardoor u wel een leuk verzetje kan gebruiken, zoals eens in de week met iemand waarmee het ‘klikt' te zwemmen, te winkelen of te wandelen?

Of wilt u graag iemands leven wat meer kleur geven?
Lijkt het u leuk om iemand te helpen die door bepaalde (persoonlijke) omstandigheden wel een steuntje in de rug van een maatje kan gebruiken? Word dan maatje bij Maatje voor Twee! Er volgt eerst een kennismakingsgesprek met coördinator Carolien Harbers van Stichting De Baat, daarbij kijkt zij wat uw interesses zijn en hoe vaak u zich voor iemand in zou kunnen zetten. U krijgt een introductietraining aangeboden, ontmoet andere vrijwilligers en profiteert bovendien van alle leuke cursussen, uitjes en bijeenkomsten van Stichting De Baat!

Informatie en eventuele aanmelding
Voor meer informatie over Maatje voor Twee kunt u contact per email of telefoon opnemen met coördinator Carolien Harbers van Stichting De Baat. Zij kan meer vertellen over Maatje voor Twee en mogelijk een afspraak bij u thuis of op kantoor met u maken. Na de inschrijving gaat Carolien Harbers op zoek naar een mogelijk maatje(vrijwilliger) of hulpvrager met wellicht overeenkomstige interesses.

E-mail: c.harbers@stichtingdebaat.nl
Telefoonnummer: 0297-230280

Maatje voor Twee is er voor alle mensen die wonen in een thuissituatie en die door bepaalde (persoonlijke) omstandigheden wel een steuntje in de rug van een maatje kunnen gebruiken.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kunt u een maatje gebruiken?

Kunt u een maatje gebruiken? Of bent u op zoek naar leuk vrijwilligerswerk dat makkelijk in te delen is?Dan is Maatje voor Twee van Stichting De Baat misschien wat voor u! Zoekt u bijvoorbeeld een maatje voor uw (oudere) thuiswonende vader of moeder zodat een vrijwilliger op bezoek komt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: