001 -Family

De balans op maken met 'verhalen die we leven'


Geplaatst op: 7 januari 2011

Indigo en De Baat bieden de cursus ‘verhalen die we leven' voor 55-plussers aan. Daarin blikken deelnemers terug op hun leven en worden zij uitgenodigd over hun ervaringen te vertellen.

Het eigen levensverhaal is een unieke bron. Herinneringen ophalen en nog eens terugkijken op het leven kan helpen om gebeurtenissen een plek te geven en letterlijk ‘op verhaal te komen'. De cursus is gericht op mensen die behoefte hebben om de balans op te maken en hun leven nieuwe kleur te geven.
Vragen die in de ‘de verhalen die we leven' aan de orde komen zijn: Wat heb ik gedaan en geleerd in verschillende perioden? Welke betekenis kan ik aan mijn leven geven? Wie zijn de belangrijkste personen in mijn leven? Wat wil ik de komende jaren doen?
Deelnemers hebben het samen over de antwoorden op deze vragen en staan stil bij de betekenis daarvan. Dit kan helpen om nieuwe perspectieven te zien en positief en krachtig in het leven te staan.

Praktische informatie
Waar
De cursus vindt plaats bij Stichting De Baat, Kerkvaart 2 in Mijdrecht>
Cursusdata en tijden
donderdag 3, 10, 17, 24 februari
donderdag 3, 10, 17, 24 maart
Tijd: van 14.00 - 16.00 uur.

De cursus wordt gegeven door Marina Sonneveld van Indigo en deelname aan deze cursus valt onder de eigen risicoregeling.

Aanmelding of vragen
U kunt zich aanmelden voor de cursus bij Servicepunt De Ronde Venen.
Telefoonnummer: 0297 - 58 76 00 of per e-mail: mijdrecht@servicepuntderondevenen.nl.
Voor vragen kunt u contact opnemen met ouderenadviseur Susan Pelsmaeker van Stichting De Baat. Telefoonnummer: 0297 - 230280 of e-mail: s.pelsmaeker@stichtingdebaat.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De balans op maken met 'verhalen die we leven'

Indigo en De Baat bieden de cursus ‘verhalen die we leven' voor 55-plussers aan. Daarin blikken deelnemers terug op hun leven en worden zij uitgenodigd over hun ervaringen te vertellen. Het eigen levensverhaal is een unieke bron. Herinneringen ophalen en nog eens terugkijken op het leven kan helpen om gebeurtenissen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: