001 -Family

Gratis training voor vrijwilligers achter de bar


Geplaatst op: 7 januari 2011

Op donderdag 13 januari is er 's avonds van 19.30 tot 21.30 uur een instructie verantwoord alcohol schenken (IVA) in jongerencentrum Allround. Deze training wordt aangeboden door het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Stichting De Baat en wordt gegeven door een ervaren trainer van Centrum Maliebaan. De training is bedoeld voor alle vrijwilligers uit De Ronde Venen die wel eens achter de bar staan of alcohol schenken tijdens activiteiten.

In de training leren mensen die als vrijwilliger achter de bar staan bij een vereniging of stichting, hoe zij om kunnen gaan met het schenken van alcohol, welke regels en wetgeving hierover is en hoe er in de praktijk mee omgegaan kan worden om de sfeer goed te houden en het drinkgedrag binnen de perken te houden.

Na afloop van de training krijgt elke deelnemer een IVA-certificaat. Hiermee kan worden aangetoond dat hij deze training gevolgd heeft, en daarmee ook voldoet aan de eisen die de gemeente aan barvrijwilligers stelt.

Opgeven kan bij Dyanne van Tessel van het Steunpunt Vrijwilligerswerk via e-mail naar: d.vantessel@stichtingdebaat.nl of telefonisch op dinsdag en donderdag 0297-230280.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gratis training voor vrijwilligers achter de bar

Op donderdag 13 januari is er 's avonds van 19.30 tot 21.30 uur een instructie verantwoord alcohol schenken (IVA) in jongerencentrum Allround. Deze training wordt aangeboden door het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Stichting De Baat en wordt gegeven door een ervaren trainer van Centrum Maliebaan. De training is bedoeld voor alle … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: