001 -Family

Week van de Eenheid 2011


Geplaatst op: 7 januari 2011

De week van de eenheid in 2011 is van zondag 16 januari t/m zondag 23 januari. De week van gebed voor de eenheid van de christenen bestaat al meer dan 100 jaar. Honderdduizenden christenen nemen hier wereldwijd deel aan. Het gekozen thema dit jaar is: "Trouw en toegewijd".

Onder auspiciën van de Raad van Kerken Uithoorn - De Kwakel wordt er daarom op zondag 16 januari om 10.00 uur een oecumenische gebedsviering gehouden in de De Schutse, de Merodelaan 1 in Uithoorn .

Alle PGU leden, parochianen en andere belangstellenden zijn hierbij van harte uitgenodigd.

De overige lidkerken zijn die zondagochtend gesloten. (Thamerkerk, Emmaüsparochie en de R.K. parochie St.. Jans Geboorte in de Kwakel).

Om 19.00 uur is er in de Thamerkerk, Amsteldijk-Noord 1 in Uithoorn, een Taizeviering, met medewerking van koren uit de diverse kerken.

Op woensdagavond 19 januari is er in De Schutse een oecumenische avond, met het thema "Gebruiken en rituelen binnen de Protestantse en RK Kerken" De avond zal geleid worden door diaken R.Mascini en ds. J. Dubbink.
Aanvang 20.00 uur, toegang gratis. U bent van harte welkom.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Week van de Eenheid 2011

De week van de eenheid in 2011 is van zondag 16 januari t/m zondag 23 januari. De week van gebed voor de eenheid van de christenen bestaat al meer dan 100 jaar. Honderdduizenden christenen nemen hier wereldwijd deel aan. Het gekozen thema dit jaar is: "Trouw en toegewijd". Onder auspiciën … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: