20 februari: PK Sport Bosdijkloop Vinkeveen


Geplaatst op: 6 januari 2011

Het startschot voor de jaarlijkse PK Sport Bosdijkloop klinkt op zondag 20 februari. Het hardloopevenement wordt voor de 33ste keer georganiseerd door Toer Trimclub De Merel. Iedereen is van harte welkom op deze gezellige loop in de winterperiode.

Er kan gekozen worden uit een halve marathon (deelname vanaf 16 jaar), een 10 kilometer loop door het fraaie buitengebied van De Ronde Venen, en een 5 kilometer loop door de kern van Vinkeveen. Deze afstanden zijn zowel geschikt voor wedstrijdlopers als voor recreanten. Voor de jeugd tot en met 12 jaar is er een loop van 1,7 kilometer door de kern van Vinkeveen. De start en finish zijn nabij het wedstrijdsecretariaat, De Boei, Kerklaan 32, 3645 EV Vinkeveen, voorzien van horeca, kleedruimten, en douches. EHBO is aanwezig en tevens een masseur, zowel voor als na de loop.

Deelname jeugdloop gratis !
Voorinschrijven is mogelijk via www.inschrijven.nl tot en met 14 februari 2011. Hierdoor hoeft men op de dag van de loop geen inschrijfformulier in te vullen. Bij voorinschrijving dient men het inschrijfgeld contant te betalen bij het afhalen van het startnummer en chip op zondag 20 februari. Na-inschrijving op de dag van de loop in De Boei is ook mogelijk. Bij na-inschrijving bedragen de kosten voor deelname aan de halve marathon en de 10 kilometer € 7,00, en aan de 5 kilometer € 5,00. Bij voorinschrijving geldt een korting van € 1,00. Dit jaar is de deelname aan de jeugdloop gratis. De kosten voor deelname zijn inclusief het startnummer en gebruik (huur) chip.

Elektronische tijdwaarneming
Er wordt gebruik gemaakt van elektronische tijdregistratie, via een chip aan de schoen. De chip wordt uitgereikt bij het afhalen van het startnummer en wordt na het passeren van de finish direct ingenomen.

Starttijden en parcours
De start van de halve marathon is om 12:00 uur, de 10 kilometer om 12:05 uur, de 5 kilometer om 12:10 uur en de 1,7 kilometer jeugdloop om 12:12 uur. Het parcours is vlak over verharde (asfalt) wegen en per kilometer gemarkeerd met grote km-borden, per afstand een andere kleur. Vele vrijwilligers zullen zorgdragen voor een veilige route. Er zijn verversingsposten op de halve marathon (Bosdijk, Vinkeveen) en de 10 kilometer (Molen, Wilnis), voorzien van water en sinasappelen.

Prijsuitreiking en uitslagen
De prijsuitreiking vindt plaats in De Boei, volgens het schema: 1,7 kilometer om 12:45 uur, 5 kilometer om 13:00 uur, 10 kilometer om 13:30 uur en de halve marathon om 14:00 uur. De uitslagen worden zo snel mogelijk op www.uitslagen.nl en www.ttcdemerel.nl geplaatst.

Informatie
Meer weten over de PK Sport Bosdijkloop? Kijk dan op de website www.ttcdemerel.nl of neem contact op met Peter Meijer: 06-48013782, e-mail: bosdijkloop@gmail.com.  

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

20 februari: PK Sport Bosdijkloop Vinkeveen

Het startschot voor de jaarlijkse PK Sport Bosdijkloop klinkt op zondag 20 februari. Het hardloopevenement wordt voor de 33ste keer georganiseerd door Toer Trimclub De Merel. Iedereen is van harte welkom op deze gezellige loop in de winterperiode. Er kan gekozen worden uit een halve marathon (deelname vanaf 16 jaar), … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: