001 -Family

Bibliotheek Abcoude wordt verbouwd


Geplaatst op: 6 januari 2011

De Bibliotheek Abcoude wordt verbouwd. De vestiging zal daarom tussen maandag 17 januari en maandag 7 februari gesloten zijn. In die tijd kunt u geen materialen lenen in Abcoude. De andere vestigingen van Bibliotheek AVV zijn natuurlijk wel open en daar kunt u terecht voor het lenen van uw boeken, dvd's of tijdschriften, voor het terugbrengen van uw materialen en natuurlijk voor het lezen van een krantje. U vindt onze andere vestigingen in Mijdrecht, Vinkeveen, Wilnis, Loenen, Breukelen, Kockengen en Maarssen en Maarssenbroek.

Kijk voor adressen en openingstijden op onze website: www.bibliotheekavv.nl.

Langer lenen
Tot aan de sluiting op 17 januari krijgt u alle materialen mee voor 6 weken. En om niet zonder boeken te zitten, mag u in die periode ook meer materialen meenemen, totaal 20 stuks. Wilt u de materialen nog langer lenen, dan kunt u altijd verlengen via de website.

Inleverbrievenbus
Tijdens de verbouwing zal ook de inleverbrievenbus gesloten zijn. Als u materialen wilt inleveren kunt u dat doen bij een van de andere vestigingen. Ook daar vindt u een inleverbrievenbus.

Reserveren
Wilt u materialen reserveren, ook dat kan altijd via de website. Als u reserveert, denkt u er dan even aan de afhaallocatie te wijzigen. Als lener van Abcoude staat uw afhaallocatie automatisch op Abcoude. Dit kunt u handmatig wijzigen in de vestiging waar u uw materialen wilt afhalen. Zodra uw reservering binnen is, ontvangt u bericht.

Maandag 7 februari zijn we u graag weer van dienst in onze verbouwde bibliotheek!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bibliotheek Abcoude wordt verbouwd

De Bibliotheek Abcoude wordt verbouwd. De vestiging zal daarom tussen maandag 17 januari en maandag 7 februari gesloten zijn. In die tijd kunt u geen materialen lenen in Abcoude. De andere vestigingen van Bibliotheek AVV zijn natuurlijk wel open en daar kunt u terecht voor het lenen van uw boeken, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: