001 -Family

Zuwe Zorg leert je verantwoord masseren


Geplaatst op: 5 januari 2011

Op donderdagavond 10 februari start de cursus Leren masseren van Zuwe Zorg in Mijdrecht. De cursus is bedoeld voor mensen zonder gezondheidsproblemen, die op een verantwoorde en ontspannende wijze een massage willen geven aan hun partner, familie of vrienden.

Intuïtief wrijven mensen over een pijnlijke plek of over een gespannen lichaamsdeel. Een massage verlicht niet alleen spierpijn, het werkt ook ontspannend. Veel mensen beschouwen massage als een luxe die alleen gegeven kan worden door een professional. Via Zuwe Zorg kan iedereen op een verantwoorde wijze leren hoe je een ontspannen massage kunt geven. Dit gebeurt onder leiding van een fysiotherapeut.

Aanmelden en informatie
De cursus wordt gegeven in Mijdrecht, Hoofdweg 1 van 20.00 - 21.30 uur. En bestaat uit 10 bijeenkomsten in februari, maart en april. De kosten bedragen € 175,00 per persoon. Sommige zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte van) het cursusbedrag; dit staat vermeld in de polisvoorwaarden.

Voor meer informatie of aanmelding kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de Zuwe Informatielijn: T 0900 - 235 98 93 (€ 0,10 per minuut), kijken op de website www.zuwezorg.nl/cursussen of een e-mail sturen naar cursusbureau@zuwezorg.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zuwe Zorg leert je verantwoord masseren

Op donderdagavond 10 februari start de cursus Leren masseren van Zuwe Zorg in Mijdrecht. De cursus is bedoeld voor mensen zonder gezondheidsproblemen, die op een verantwoorde en ontspannende wijze een massage willen geven aan hun partner, familie of vrienden. Intuïtief wrijven mensen over een pijnlijke plek of over een gespannen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: