001 -Family

Volop winnaars bij Restaurant Corfu


Geplaatst op: 4 januari 2011

Op 25 december was het dan weer zo ver, restaurant Corfu maakte de winnaar van de reis naar Corfu bekend. Deze trekking is vorig jaar zomer met groot succes nieuw leven ingeblazen toen Kim Haberts de prijs in ontvangst mocht nemen en hier ook met volle teugen van heeft genoten afgelopen augustus. Dit jaar had Jannis Mitropoulos, de populaire eigenaar, gastheer en kok, besloten de reis weg te geven als kerstcadeautje voor de gelukkige die werd getrokken.

Op deze eerste kerstdag was er ook live muziek georganiseerd, netals elke laatste zaterdag van de maand, wat het feest compleet maakte. Een vol restaurant kon genieten van de heerlijke viergangen menu's die Jannis speciaal voor de kerst samen had gesteld, terwijl luisterend naar de traditioneel Griekse muziek. Tussen hoofd-en nagerecht werd iedereen bovendien uitgenodigd mee te doen met het dansen van de sirtaki terwijl de borden volgens traditie stuk werden gegooid op de grond. Na deze festiviteiten werd het tijd om de winnaar van de reis en de overige 32 prijzen te gaan trekken. Al de lootjes die vanaf april 2010 door de klanten waren ingevuld, werden in een plastic zak gedaan waarna elke tafel een lootje mocht trekken. Deze eerste 30 lootjes waren allemaal goed voor een fles wijn of souvenir die bij het restaurant kan worden opgehaald. Opvallend is hoe groot de reikwijdte van het restaurant is, met naast veel winnaars uit de regio, ook winnaars uit Amstelveen, Zwanenburg, Os, Duivendrecht en Boskoop. De derde prijs: een tafel voor 2 personen in het restaurant werd gewonnen door Tamara Visser uit Mijdrecht. De tweede prijs: een geheel verzorgde tafel voor 4 personen ging naar Denise van Doorn uit Kudelstaart. De hoofdprijs, een 8-daagse reis naar Corfu, verzorgd van vliegtuig tot verblijf werd gewonnen door Vigo Perotti uit Mijdrecht die meteen werd opgebeld om dezelfde avond de prijs nog in ontvangst te nemen. Deze 8-jarige jongen kwam blijverrast aan samen met ouders en broer en kijkt nu al uit naar de vakantie op het prachtige eiland.

Deze jaarlijks terugkerende loterij is van start gegaan in 1998, het jaar dat het restaurant werd overgenomen door Dhr. Mitropoulos. Elke klant die komt eten krijgt een lootje waarop naam, telefoonnummer en adres word geschreven. Deze mogen vervolgens in een ton binnen het restaurant worden gegooid waar ze worden verzameld tot de trekking. Met deze actie wil Jannis de constant groeiende vaste klantenkring die hij deze jaren heeft opgebouwd bedanken door iets terug te geven. Dit gulle ‘extraatje' complementeert het Griekse stukje grond op Raadhuislaan 1 wat is gecreëerd door 13 jaar hard werken door de eigenaar. De griekse kracht straalt af van interieur en sfeer, wat het zo aantrekkelijk maakt hier vaak te komen eten. De menukaart laat ook voor iedereen vrije keus met zo'n 100 verschillende gerechten en heerlijke wijnen om uit te kiezen.

Er zal snel weer worden begonnen met de actie voor 2011. Het dagelijks geopende restaurant heeft elke laatste zaterdag van de maand live muziek en staat ook klaar voor feesten en partijen. Voor meer informatie: www.restaurantcorfu.nl. Jannis Mitropoulos, Raadhuislaan 1, 3641 EG Mijdrecht, 0297-288440.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Volop winnaars bij Restaurant Corfu

Op 25 december was het dan weer zo ver, restaurant Corfu maakte de winnaar van de reis naar Corfu bekend. Deze trekking is vorig jaar zomer met groot succes nieuw leven ingeblazen toen Kim Haberts de prijs in ontvangst mocht nemen en hier ook met volle teugen van heeft genoten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: