Nieuwe website voor nieuwe gemeente De Ronde Venen


Geplaatst op: 3 januari 2011

De gemeente is op 1 januari ontstaan na het samengaan van de voormalige gemeenten Abcoude en De Ronde Venen en omvat acht kernen: Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, De Hoef. Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis.

Het ontstaan van de nieuwe gemeente is gepaard gegaan met de lancering van een nieuwe website waarbij moderne vormgeving is gekoppeld aan toegankelijkheid en overzichtelijkheid. De komende tijd wordt de informatie op de website en de dienstverlening via de website steeds verder uitgebreid.

Om er verzekerd van te zijn dat alles goed werkt, worden er op 3 en 4 januari verschillende tests uitgevoerd. Als gevolg daarvan is de webwinkel van de gemeente, waar veel producten en diensten digitaal verkrijgbaar zijn, gesloten tot 5 januari 2011. Tot die tijd kunnen digitale aanvragen helaas niet worden ontvangen en verwerkt. Vanaf 5 januari, of indien mogelijk eerder,  kunt u weer digitaal zaken doen met de gemeente De Ronde Venen.

www.derondevenen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe website voor nieuwe gemeente De Ronde Venen

De gemeente is op 1 januari ontstaan na het samengaan van de voormalige gemeenten Abcoude en De Ronde Venen en omvat acht kernen: Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, De Hoef. Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis. Het ontstaan van de nieuwe gemeente is gepaard gegaan met de lancering van een nieuwe website waarbij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: